Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de canım, bu günü bekliyordum uzun zamandır ☺ Zaman biraz yavaş geçsin artık, tatil hemen bitmesin 😀
Ay evet inş cnm bitmesin hiç😍 senin de öyle oluyo mu bilmiyorum ama ben okuldan gelince hiç sesi kaldıramıyorum ya

Ay evet inş cnm bitmesin hiç😍 senin de öyle oluyo mu bilmiyorum ama ben okuldan gelince hiç sesi kaldıramıyorum ya
Ah canım hem de nasıl, senin branş İngilizce miydi benim sınıf bir de var ya kafamda öğretmenim kelimesi uçuşuyor ☺️ Kızım bir şeyler anlatıyor he he diyorum çocuğuma 😀

Ah canım hem de nasıl, senin branş İngilizce miydi benim sınıf bir de var ya kafamda öğretmenim kelimesi uçuşuyor ☺ Kızım bir şeyler anlatıyor he he diyorum çocuğuma 😀
Evet cnm. Valla bende lisede öğretmenim böğürme seslerinden bıktım 😆 Ay yazık kendi yavrun tahammülün azalır demi

Evet cnm. Valla bende lisede öğretmenim böğürme seslerinden bıktım 😆 Ay yazık kendi yavrun tahammülün azalır demi
Malesef eve gelince bir süre kendime gelemiyorum tv filan açamıyorum, öğretmen çocuğu olmak da zor ☺️

Karne törenine yetiştik ama bayramlar zor hakkaten, şimdi küçük ama ilkokulda üzülüyor çocuklar
Aynen cnm. Ben yeğenlerimin bayramlarında katılmayınca bile üzülüyorum kim bilir kendi çocuğumda nasıl üzülürüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X