- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
O yüzden şimdiden ne kadar uyursak kardır diyoruzCocuk olunca zaten uyuyamiycaz kizlllaaarr![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden şimdiden ne kadar uyursak kardır diyoruzCocuk olunca zaten uyuyamiycaz kizlllaaarr![]()
![]()
Uyku hojjjddiiirrrO yüzden şimdiden ne kadar uyursak kardır diyoruz![]()
Ah be kuzum üzüldüm çok gitmene ya aslında arada girsen çok takmazsın belki.. Biz seni çok özlerizHEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
BEN TEDAVI SURECINE 1 HAFTA SONRA GIRICEM NASIP OLURSA
fakat şöyle bisey var eşimsu beyim benim bu surecte Kadinlar Klubune girmemi istemiyor. O yuzden aranizdan ayriliyorum ne yazikkiihakkinizi helal edin
haaaaaa bu geri gelmeyecegim anlamina gelmez
gellleeeceeggimmm dönüşüm efsane olucak belki 2 kisi belki 3 kisi olarak geri gelirim
![]()
Onemli gelismeleri haber vermek icin arada girerim insallahhAh be kuzum üzüldüm çok gitmene ya aslında arada girsen çok takmazsın belki.. Biz seni çok özlerizinş güzel haberlerle gelirsin
![]()
Güpgüzel haberlerle dön inşallah kuzum.HEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
BEN TEDAVI SURECINE 1 HAFTA SONRA GIRICEM NASIP OLURSA![]()
fakat şöyle bisey var eşimsu beyim benim bu surecte Kadinlar Klubune girmemi istemiyor. O yuzden aranizdan ayriliyorum ne yazikkiihakkinizi helal edin
gellleeeceeggimmm dönüşüm efsane olucak belki 2 kisi belki 3 kisi olarak geri gelirim
![]()
Insalallllllllaaahhhh dönünce bebemle gelicem buraya,teyzeleriiiioiGüpgüzel haberlerle dön inşallah kuzum.![]()
Faydası oluyor evet k. D hapı veriyorlardı hep 3 aylık onu içeceğime acı otları içerim dedim içmiştim o zaman şimdi herşey normal diye içmiyordum tekrar içeceğim ama bu tohumlarda bozulma olmaz değil mi 4 sene oldu bi kapta duruyor küflenme filan yokHerkesin bir imtihanı var işte, hiç düşünmeden cabukcak olanlarında başka sıkıntıları oluyor. Rabbim dermansız dert vermesin, herşeyin elbet bir zamanı vardır, inşallah bi süprizle gelirAllah size oğlunuza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin insallah
fayda gorduysen devam et mutlaka suyu için en az 3 ay icin diyorlardı. Benim önceki 2 gebeligim hep kanamalı geçti, tabiki Allahtan herşey ama bu kullandığım bitkisel yağlar ve sularında bana şifa olduğuna inanıyorum, bu gebeligim daha iyi diğerlerine gore.
Çok fazla olmus, ibrahim saraçoğlu otların içilebilir suresi 1 yıldır daha fazla olan etkisini kaybeder diyor, o yüzden kullanmazdım ben ama yinede tam bilemiyorum. Ben hazır suyu satılıyordu onu alıp içtim.Faydası oluyor evet k. D hapı veriyorlardı hep 3 aylık onu içeceğime acı otları içerim dedim içmiştim o zaman şimdi herşey normal diye içmiyordum tekrar içeceğim ama bu tohumlarda bozulma olmaz değil mi 4 sene oldu bi kapta duruyor küflenme filan yok
Cok sevndm canisi hayrla sonuclansin 2 ser 3 er gelin insllhhh. Habersz birakma beniHEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
BEN TEDAVI SURECINE 1 HAFTA SONRA GIRICEM NASIP OLURSA
![]()
Insalllahh caniiisiilarimCok sevndm canisi hayrla sonuclansin 2 ser 3 er gelin insllhhh. Habersz birakma benikonusurz
İnstadan nasıl haberlesiyorsunuz?Insalllahh caniiisiilarim![]()
haberlesiriz instadan
Instani veerİnstadan nasıl haberlesiyorsunuz?Bana ne bana ne ben de haberlescem.
![]()
Yumurtlamadan sonra 12. Günde çıkıyor. Bekleyin bence. İnşallah bebiş vardır.Kızlar yine ben geldim ay çok heyecanlıyım. Geçen ay 9 gün gecikmeyle regl olmustum. Yumurtlamam bu ayın 10unda oldu hiç takmadım bu ay kafaya. Hatta regl Bittikten sonra iliski bile olmadı. Yumurtlama günümde oldu. Bu ay erken yumurtladım dün geceden beri acayip başım dönüyor yatağa yatıp gözümü kapattığımda bile 2. 3 gündür kaSıklarımda sancı var girip çıkıyor alt karnım inanılmaz şiş ve midem hassas yedikçe yiyorum ama doymuyorum ve yumurtlama günümden sonra tam 6. Günde kAsıklarımda kelebek kanat çırpar gibi bi his oldu ama nasıl böyle anlatamıyorum gıdıklar gibi sanki ama anlık hatta temizlik yapıyordum sonra bi akıntı geldi regl oldum sandım gittim böyle koyu sarıyla pembe arası bi lekelenmem oldu 2 sefer peçeteye geldi ve birdaha olmadı. Bugün yumurtlamadan sonra 8. Gün reglede 10 gün var sizce test yapsam cıkar mı ve bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi![]()
İnşallah teşekkür ederim kanda mı çıkıyor peki idrar da 12. Günde çıkar mı bide 10 gün var dedim ama geçen ay ki regl günüme göre 10 gün varYumurtlamadan sonra 12. Günde çıkıyor. Bekleyin bence. İnşallah bebiş vardır.❤
Benim idrarda silik çıkmıştı aynı gün kan değerim 30du.İnşallah teşekkür ederim kanda mı çıkıyor peki idrar da 12. Günde çıkar mı bide 10 gün var dedim ama geçen ay ki regl günüme göre 10 gün var![]()
Benimki 10 gün sonra çıkmıştı gebelik testindeKızlar yine ben geldim ay çok heyecanlıyım. Geçen ay 9 gün gecikmeyle regl olmustum. Yumurtlamam bu ayın 10unda oldu hiç takmadım bu ay kafaya. Hatta regl Bittikten sonra iliski bile olmadı. Yumurtlama günümde oldu. Bu ay erken yumurtladım dün geceden beri acayip başım dönüyor yatağa yatıp gözümü kapattığımda bile 2. 3 gündür kaSıklarımda sancı var girip çıkıyor alt karnım inanılmaz şiş ve midem hassas yedikçe yiyorum ama doymuyorum ve yumurtlama günümden sonra tam 6. Günde kAsıklarımda kelebek kanat çırpar gibi bi his oldu ama nasıl böyle anlatamıyorum gıdıklar gibi sanki ama anlık hatta temizlik yapıyordum sonra bi akıntı geldi regl oldum sandım gittim böyle koyu sarıyla pembe arası bi lekelenmem oldu 2 sefer peçeteye geldi ve birdaha olmadı. Bugün yumurtlamadan sonra 8. Gün reglede 10 gün var sizce test yapsam cıkar mı ve bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi![]()