Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeminle daha bisey deil buu sirf burdan ayri kalmamk icin yazamiom agiz dolusu millete. Muneler de uyuyodur herlde simdi ondan burdyiz hala
Biride begenmedim yapıp yapıp duruyor herkes herseyi begenmek zorunda degil tamamda begenmiyorum yapmak yerine yaz kendi fikrini cık
valla ban yiyeceksek cehaletsizligimiz yüzünden yiyelim kardesim bosver uzaktanda izleriz biz

Biride begenmedim yapıp yapıp duruyor herkes herseyi begenmek zorunda degil tamamda begenmiyorum yapmak yerine yaz kendi fikrini cık
valla ban yiyeceksek cehaletsizligimiz yüzünden yiyelim kardesim bosver uzaktanda izleriz biz
Güdük necminin de bi filminde dedgi gibi DAYANAMIYOOOMM DAYANAMIOOOMM yine yazdiiimm

He yaa salak midir nedr. Ona da yazcaktm da yuxum gelir yavastan ugrasamiom

peki ben fikrimi yazsam ne değişecek?? Seninle polemiğe girmektense kiblemeyi tercih ettim

He yaa salak midir nedr. Ona da yazcaktm da yuxum gelir yavastan ugrasamiom
Bilmem salak mıyım sence ??

Çünkü burdaki konuşulan kişi benim, oradaki ben değildim.
söz hakkım olduğunu düşündüm
İsim verdigimi hatırlamıyorum yada nick.
takıntılı bir arkadasa benziyorsun galiba takip etmeler arastırmalar kalkıp farklı konudan yorum yazmalar allah yardımcın olsun diyeyim bari

İsim verdigimi hatırlamıyorum yada nick.
takıntılı bir arkadasa benziyorsun galiba takip etmeler arastırmalar kalkıp farklı konudan yorum yazmalar allah yardımcın olsun diyeyim bari
Bahsettiğin kişinin ben olduğumu anlayacak kadar zekam var merak etme

takıntı değilde ismini görünce topiğine bakmak istedim. Yada kulaklarım çınlamıştır ne dersin

her neyse 2020 hepimize bebişle gelsin

Farklı bir konuyada yorum yazıyoruz belki ne biliyorsun yada dünkü konudan bahsediyoruz ne anlıyorsun? Zeka farklı birsey takıntılı olmak farklı birsey kabul et
Veee
Olmuyorki öyle
Ordan farklı buradan farklı
He sanmaki buradaki her cicekle kafa yapımız uyusuyor
En azından ikili oynamayanların icten samimi insanların adresi burası
Allah gönlüne göre versin...
Simdi digerinden begenmedim yapmaya devam edebilirsin

Hmm güzel dileklerde bulunduğum için ikili mi oynadım yani.
peki.
Allah kalbine göre versin diyim madem

Slm bayanlar bende Bayadır bakıp bakıp kaçanlardanım napim yoksa sürekli hamilelikte ilgili şeyler düşünüyorum Allah nasip ederse bir gün paylaşırım sizinle bende

Slm bayanlar bende Bayadır bakıp bakıp kaçanlardanım napim yoksa sürekli hamilelikte ilgili şeyler düşünüyorum Allah nasip ederse bir gün paylaşırım sizinle bende
Diyolarki hamilelik düşünüyorsanız stres yapmayın tamam diyorum yapmıcam bi bakıyorum er gün bu sayfada bişeyler araştırıyorum kendime söz veriyorum hayır girmeyeceksin bu kk ya sen beynini de vücudunu da yordun al saat 3 ben yine kk dayım stres olmamk elde değil rabbim hayırlısyla hamile kalmayı nasip etsin isteyen cümlemize

Sen bir ara yazdırmıstın degilmi batını yanlıs hatırlamıyorum canım degilmi
Şaka maka baya hamile kalanlar olmuş Hayırlısıyla gelirler ponçikler inşallah
Ugurlu totemimize bat yazdıranların cogu evet hamile simdi bizede sıra gelecektir insallah cicegim
Amin insallah bebegim nerelerdesin özledim

Kuzucum bende seni özledim topik topik geziyorum akşına ne gelebilecekse burda araştırıyorum derbedere döndüm sen napıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…