Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzucum bende seni özledim topik topik geziyorum akşına ne gelebilecekse burda araştırıyorum derbedere döndüm sen napıyorsun
Yaz arada bir bizlere sor hamislerimize sor daha cok rahatlarsın kuzum kendi kendini yiyip durma sayfalar arasında
İyiyim bende ne yapayım kuzum gece gündüz hamile kalabilmeyi bekliyorum evlat askına

Yaz arada bir bizlere sor hamislerimize sor daha cok rahatlarsın kuzum kendi kendini yiyip durma sayfalar arasında
İyiyim bende ne yapayım kuzum gece gündüz hamile kalabilmeyi bekliyorum evlat askına
Bebeğim soruyorum bazen öyle daralıyorum ki topik bile açıyorum şu an her yerden femarayı araştırıyorum youtubeden instadan hele kk da bakmadığım grup kalmadı az öncede tüp bebek araştırması yapıyodum tertemiz kafa yaşıyorum ne yapıyosun bebeğim bebek için bana da anlat

Yerim seni inşallah getirir bçya bi gün hamile kaldım topiği açıp neler yaptığımı bu süreçte anlatmak istiyorum

ben clife kullandım buay düzenli insallah olursa bebegim oda vesile olmus olacak cicegim olmazsada bakacam artık durumlara...
Ayyyy hepimiz hamile kalalım ya nasıl bir duyguysa bizlerde yasayalım hormon patlamalarını buralarda annelik duygusunu herkesle paylasalım umut olalım insallah baskalarına ne kadar güzel olur

Amin inşallah kuzum inşallah şifan o macundadır ve hayırlısyla hamiş kalırsın inşallah benim de şifam femeradadır da hamile kalırım valla başım ağrıyo artık düşünmekten olsak ta dediğin gibi duygu patlamalarını yaşasak

Az kaldı bebegim aminler bosa degil Allahın hikmetine sual olunmaz biz istemeye devam edelim ondan o ki verecegi vakti cok iyi bilendir inancını kaybetme balam

Merhaba ben de çok çok çok istiyorum ama kürtaj sonrası dönemdeyim bat nasıl yazdiracagim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…