Kızlar birsey soracaktım ya ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonra doktor kontrole cagrdı yumurtam çatlamıs bana duphaston verdı 2 aydır kullanıyorum ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu diğer ayda oldu bu ayda asırı sıddetlı kasık agrısı ve kusma yasadım normalde kusan biri değilimdir ama 6 defa kusunca esım acile götürdü serum yedim adetımde güzel gelıyor yemek yiyorum midem bulanıyor ama kusmam olmuyor şimdi hamıle olamam ama kızlar bende neden kusma oluyor
Lütfen birisi cevap versin Merhaba hanımlar bata 1 hafta kala 3 gündür alt tarafında batma oluyordu oturup yatamıyordum yürümekte bile zorluk çekiyordum sonra acile gittik doktor ilk olarak beta hcg bakmak istedi sonuç 1.20 çıkınca idrar testi ve röntgen çekti gaz sıkışması görünüyo röntgende dedi ve lagman verdi . Suan bata 2 gün var ve ara ara yine o batma var yerimden Hopluyorum resmen ve ishal de var tabi o yüzden de Daha önce byle bşey yaşamadığım için erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bekleyemiyorum çok heyecan ve stres yapıyorum anlam veremedim . Bilgisi olan ?