Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eniste sinirlendirmis seni belli
Sorma.. Kücük kaynım it gibi sokakta geziyor. El yıkanması yok hijyeni 0.. Diyorum çıkma diye anlamıyor. Bende eşime eve gitmek istiyorum diyorum çok abartıyorsun diyor. Hapşırıyor pis ellerini üzerine sürüyor. Ama ben abartıyorum.

Ahahah bendensintabi nasil bisey oldugunu bilmiyoruziçine girince anlıyoruz
Deme deme gün geliyo imtihanın oluyo Bu kocam ne buluyo anasının evinde

Ben de rahay rahat uzanıyorum agzimda sakiz balon yapa yapa okuuorum. Artik disimi fircaliyorum desen bile sifa olsun diyesim var
De de sifa olsun yinede amin gecelerin sakız cignenmezmis ölüetini cignersin derlermis karsı komsum söylemisti sakızı agzıma alamamıstım birsene

Abarymiyorsun gayet haklisin . Sanki onlarda koruma kalkano varmis gibi davaraniyorlar

Şaka yapıyosun dün de geldim gece yazdım cevap vermedin hatta o kadar üzüldüm ki başka topiklere gittm
Bana bu itirafı ettin ya birsene konusmam simdik seninle Görmemisimdir cicegim neden yazmayayım bazen atlayabiliyorum görsemde oan tel geliyor oluyor sonra ara dur kaldıgım yeri o aralarda karısabiliyooor

Gelsin bebis kusayim kiz
Vallahi o kadar inanıyorum ki hamile kalacağına hep dua ediyorum sana nanaya baloncuğa aybusha rabbim size de nasip edecek kuzum sabret göreceksin
Bana bu itirafı ettin ya birsene konusmam simdik seninle Görmemisimdir cicegim neden yazmayayım bazen atlayabiliyorum görsemde oan tel geliyor oluyor sonra ara dur kaldıgım yeri o aralarda karısabiliyooor
Manyakça bi topiğe düştüm gece gülmekten karnıma ağrılar girdi kişilik bozukluğu olan bi psikomanyağın topiğine düştüm

Ben gecelerin vazgectim gündüzlerin sakkıdısaksak
Gunduzleri de geceleri de her an ve her yerde daha lise 1 e yeno başlamıştık. Kapi onunde durmalar meşhurdu hami ogretmeni falan tanimyoruz henuz ilk gun benim agzimda sakiz sisiriyorum . Patlatiyorum. En sin sisircektim tam dilimle itiyordum hunharca bi baktim karinin biri cikti SININ O SIKIZINI VIR YIIIIIIIIEEEA dedi. Ben de veli sandim cignemeye devam ettim . Bi baktim o kadin benim sinif öğretmeninmiş

Olue insalah bi gun Allah razi olsun

Yorum yapma balam sakın uzak dur öyle kisilerden merak ederim seni ben bir manyakca topiklede simdi karsı karsıyayız hocam

Sanki benimde böyle bir anım vardı ben sen olabilirmisin

Yorum yapma balam sakın uzak dur öyle kisilerden merak ederim seni ben bir manyakca topiklede simdi karsı karsıyayız hocam
Nana keşke dün o topikte olsaydın gülmekten karnına ağrılar girerdi milletin yorumları efsaneydi valla gece dörde kadar o topikteydim en sonunda mune topik sahibini ifşa etmiş bugün öğlen gördüm

Nana keşke dün o topikte olsaydın gülmekten karnına ağrılar girerdi milletin yorumları efsaneydi valla gece dörde kadar o topikteydim en sonunda mune topik sahibini ifşa etmiş bugün öğlen gördüm
Topigin adı neydi bir göz gezdireyim uyumaya calısırken kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…