- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ya ben dedim Allahım ben hamile kalayım 9 ay bulantıya da razıyım orda bi halt ettimAhhh anneeeemmmm yaaaa kiyamam ne zamana kadar böyle
Ahahah bendensinYa ben dedim Allahım ben hamile kalayım 9 ay bulantıya da razıyım orda bi halt ettim
Sorma.. Kücük kaynım it gibi sokakta geziyor. El yıkanması yok hijyeni 0.. Diyorum çıkma diye anlamıyor. Bende eşime eve gitmek istiyorum diyorum çok abartıyorsun diyor. Hapşırıyor pis ellerini üzerine sürüyor. Ama ben abartıyorum.Eniste sinirlendirmis seni belli
Sinielnmekte haklisinAğızımın içindeki iç yanak.. Tam bir manda yavrusu ile evliyim malak koca kafalı beyni olmadan yaşayan mahlukat
Bende diyorum bu hatun benimle neden konusmuyorNana sen benimle konuşmuyo musun yoksa ben mi yanlış anlıyorum
Deme deme gün geliyo imtihanın oluyoAhahah bendensintabi nasil bisey oldugunu bilmiyoruz içine girince anlıyoruz
Bu kocam ne buluyo anasının evindeSorma.. Kücük kaynım it gibi sokakta geziyor. El yıkanması yok hijyeni 0.. Diyorum çıkma diye anlamıyor. Bende eşime eve gitmek istiyorum diyorum çok abartıyorsun diyor. Hapşırıyor pis ellerini üzerine sürüyor. Ama ben abartıyorum.
De de sifa olsun yinede aminBen de rahay rahat uzanıyorum agzimda sakiz balon yapa yapa okuuorum. Artik disimi fircaliyorum desen bile sifa olsun diyesim var
Şaka yapıyosun dün de geldim gece yazdım cevap vermedin hatta o kadar üzüldüm ki başka topiklere gittmBende diyorum bu hatun benimle neden konusmuyor
Abarymiyorsun gayet haklisin . Sanki onlarda koruma kalkano varmis gibi davaraniyorlarSorma.. Kücük kaynım it gibi sokakta geziyor. El yıkanması yok hijyeni 0.. Diyorum çıkma diye anlamıyor. Bende eşime eve gitmek istiyorum diyorum çok abartıyorsun diyor. Hapşırıyor pis ellerini üzerine sürüyor. Ama ben abartıyorum.
Bunu ben de biliyordumDe de sifa olsun yinede amingecelerin sakız cignenmezmis ölüetini cignersin derlermis karsı komsum söylemisti sakızı agzıma alamamıstım birsene
Gelsin bebis kusayim kizDeme deme gün geliyo imtihanın oluyo
Bu kocam ne buluyo anasının evinde
Bana bu itirafı ettin ya birsene konusmam simdik seninleŞaka yapıyosun dün de geldim gece yazdım cevap vermedin hatta o kadar üzüldüm ki başka topiklere gittm
Ben gecelerin vazgectim gündüzlerin sakkıdısaksakBunu ben de biliyordumama sakizdan vazgecemiyorum . Esimi bile alistirdim . Adam nefret ederdi
Vallahi o kadar inanıyorum ki hamile kalacağına hep dua ediyorum sana nanaya baloncuğa aybusha rabbim size de nasip edecek kuzum sabret göreceksinGelsin bebis kusayim kiz
Manyakça bi topiğe düştüm gece gülmekten karnıma ağrılar girdi kişilik bozukluğu olan bi psikomanyağın topiğine düştümBana bu itirafı ettin ya birsene konusmam simdik seninleGörmemisimdir cicegim neden yazmayayım bazen atlayabiliyorum görsemde oan tel geliyor oluyor sonra ara dur kaldıgım yeri o aralarda karısabiliyooor
Gunduzleri de geceleri deBen gecelerin vazgectim gündüzlerin sakkıdısaksak
Olue insalah bi gun Allah razi olsunVallahi o kadar inanıyorum ki hamile kalacağına hep dua ediyorum sana nanaya baloncuğa aybusha rabbim size de nasip edecek kuzum sabret göreceksin ❤
Manyakça bi topiğe düştüm gece gülmekten karnıma ağrılar girdi kişilik bozukluğu olan bi psikomanyağın topiğine düştüm
Yorum yapma balam sakın uzak dur öyle kisilerden merak ederim seni benVallahi o kadar inanıyorum ki hamile kalacağına hep dua ediyorum sana nanaya baloncuğa aybusha rabbim size de nasip edecek kuzum sabret göreceksin ❤
Manyakça bi topiğe düştüm gece gülmekten karnıma ağrılar girdi kişilik bozukluğu olan bi psikomanyağın topiğine düştüm
Sanki benimde böyle bir anım vardı ben sen olabilirmisinGunduzleri de geceleri deher an ve her yerde daha lise 1 e yeno başlamıştık. Kapi onunde durmalar meşhurdu hami ogretmeni falan tanimyoruz henuz ilk gun benim agzimda sakiz sisiriyorum . Patlatiyorum. En sin sisircektim tam dilimle itiyordum hunharca bi baktim karinin biri cikti SININ O SIKIZINI VIR YIIIIIIIIEEEA dedi. Ben de veli sandim cignemeye devam ettim . Bi baktim o kadin benim sinif öğretmeninmiş
Nana keşke dün o topikte olsaydın gülmekten karnına ağrılar girerdi milletin yorumları efsaneydi valla gece dörde kadar o topikteydimYorum yapma balam sakın uzak dur öyle kisilerden merak ederim seni benbir manyakca topiklede simdi karsı karsıyayız hocam
Topigin adı neydi bir göz gezdireyim uyumaya calısırken kuzumNana keşke dün o topikte olsaydın gülmekten karnına ağrılar girerdi milletin yorumları efsaneydi valla gece dörde kadar o topikteydimen sonunda mune topik sahibini ifşa etmiş bugün öğlen gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?