Bugün artarsa siddeti sen bir ararsın gindemden onunda haberi vardır seni riske atacagını sanmıyorum cok acil durum olarak görmezse balam durdumu suan kanaman?
Biraz fazla rahatıma bakıyorum
gribi ilaclarla engelleyebilirsem birikigüne bende bahar temizligine baslamayı düsünüyorum balam yeter bu kadar yattıgım
Biraz fazla rahatıma bakıyorum
gribi ilaclarla engelleyebilirsem birikigüne bende bahar temizligine baslamayı düsünüyorum balam yeter bu kadar yattıgım
Kuzucumlarrr gunaydinnnn bugun evden calisiyorum dun isyerine oksuren tiksiran adamlar ve hicbir onlem almadan gezen kargoculardan sonra isyana gelip evden calisicam dedim cok zor oluyo hatta beceremiyorum ama yapmam lazim bu arada burun kanamasi var ama bugun artik bildigin kan akiyo hamilelikten mi degil mi bilmiyorum ama korkuttu beni
Yeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyor çorba mi yaptım aksama yemek planım hazır birazdan kalkıp oğlanı doyurcam sonra yemegimi yapicam sonra kocam gelir sonra yemek faslı sonra cayyyy
Yeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyor çorba mi yaptım aksama yemek planım hazır birazdan kalkıp oğlanı doyurcam sonra yemegimi yapicam sonra kocam gelir sonra yemek faslı sonra cayyyy