Burdamısın canım? Okudum hepsini ellerin dert görmesin benim gögüsler adet dönemime göre cok sert ve dolgun olması gerekirken bi sertlesiyor bi yumusuyor anlam veremiyorum sen gebesin canım bence senin baska bir acıklaman yok ama kendimi bilmiyorum
Bnde bilmiom ki ne oldugumu saldim ole bkliom persembeyi nolcaksa o zmn olcak artik hamileyimmi yazarim yazik oldu geciken gunleremi yazarim bakcazBurdamısın canım? Okudum hepsini ellerin dert görmesin benim gögüsler adet dönemime göre cok sert ve dolgun olması gerekirken bi sertlesiyor bi yumusuyor anlam veremiyorum sen gebesin canım bence senin baska bir acıklaman yok ama kendimi bilmiyorum❤
Allah söyletiyo olsun benim temiz kalpli kuzum hayırlısıysa olsun insallahGlmiycek sizinkiler siz gebesiiiiniiizz kizlarrrr🎗🎗
O rahatlık bendede var. Kalbin temizmis demekkiYa cnm bnm o kadar cok yasadim ki her ay hamileyim die bu ay tam tersi iplemiorum sadece ruyamda ust uste hep bebek gordum alakasiz zmnlarda, ha bide son iliski ve lekelenme tam tutuo yerlesme zamanina 5 de iliski oldu 15 de gece leke basladi , bide bi sey icin ah ettim bn esimin ewlenemeyen ve hic dusunmeyen bi kuzeni vardi dedim ki 2019 sana yaricak sonra bna dedim 35 yasindaydi abi hakkatten bn lafi ettim 1 ay snra biriyle gorusmeye basladi gecen ay ewlendi 15 gibi fln bugunde onlar geldi hattirlatti lafimi oyuzden bi tik kalbim bilmiorum rahat hic suphem yok adetim yada hamileyim die cok rahatim bilemiom tuhaf bi rahatlik saldim öle
Sende var herlde o hisO rahatlık bendede var. Kalbin temizmis demekkiben histen bahsediyorum hani hissedermis ya gebeler ben hamileyim dermis ya öyle bir durum olmadımı hic sende kuzum
Müdürelerin derdi ne kaaa büyükmüs yaa aksam 6da basladım aha yeni bitti ne cene arkides
Yok canım malesef ben elimde pedle beklemezdim öyle bir his olsa. Cogu topikte ben hissettim diye artistlik yapanlar varya oyüzden edayı merak ettimSende var herlde o his
Sen ne hissediyorsun bu arada kuzumSende var herlde o his
Bilmm pskoljikmen adet olmaya odaklandim ama elim karnimda dua ederken biz dedim bilincsizce bi kac kez belki hissediorum ama kndimi kandiriorumdur belkide hissetmiorum bilmiorum tarif edemicegim bi his var icimde bn cokdan herkeze herseye aglardim esime on kere kuserdim adet olucaksin lafina hic tınlamiorum umarim yaniltmam kimseyi ama degisik bisey bndeki anlatamiorumO rahatlık bendede var. Kalbin temizmis demekkiben histen bahsediyorum hani hissedermis ya gebeler ben hamileyim dermis ya öyle bir durum olmadımı hic sende kuzum
Bncede sen bi özele bak bi bak seni bekliom ve su an dejavu yasiorum tobe cok gercekci bisey diyimmi 6 . Hissim acayio kuvvetli ve ruyalarim hep cikar bisey hissedersemde cikar nasip diorum 3 lu bisey hissettim sende ve cok pis dejavu oldum bilemedim 3 u unutma bisey olcakMüdürelerin derdi ne kaaa büyükmüs yaa aksam 6da basladım aha yeni bitti ne cene arkides
Keske bat veren arkadaslar özelden bilgilendirse sırf onları kacırmıyım diye her sayfayı kontrol ediyorum ama yorucu oldu bugünden sonra özelden bildiriniz sayfa kontrolü özellikle yapmayacagım ciceklerim bilginize❤
Vallaaaa ne desem yalan olur yanii. Yok deilmdr diorm bi agri hissediorm hemen acaba mi oluorm. Yatakta sagima yattim. Sol kasigimda afedersn ozel bolgenin hemen ustunde çimdik gibi batma gibi bi agri oldu 10 15 defa. Hayrlisini dilemekten baska bisy duaunemez oldumSen ne hissediyorsun bu arada kuzum
Ayyy bende öyle ya fazla bosvermislik var hic ısık göremiyorum fazla enteresan bir durum bu hayırlar olsunBilmm pskoljikmen adet olmaya odaklandim ama elim karnimda dua ederken biz dedim bilincsizce bi kac kez belki hissediorum ama kndimi kandiriorumdur belkide hissetmiorum bilmiorum tarif edemicegim bi his var icimde bn cokdan herkeze herseye aglardim esime on kere kuserdim adet olucaksin lafina hic tınlamiorum umarim yaniltmam kimseyi ama degisik bisey bndeki anlatamiorum
3 ne kiz ne alakaBncede sen bi özele bak bi bak seni bekliom ve su an dejavu yasiorum tobe cok gercekci bisey diyimmi 6 . Hissim acayio kuvvetli ve ruyalarim hep cikar bisey hissedersemde cikar nasip diorum 3 lu bisey hissettim sende ve cok pis dejavu oldum bilemedim 3 u unutma bisey olcak
Ha ped almadim hic sadece disari uzun ciktigimda taktim oda illaki kota leke gelirse die yoksa onuda takmazdim su zamana kadar 2 kere taktim akinti oldugunda ama öle aman aman bi his yok ya ne bilemYok canım malesef ben elimde pedle beklemezdim öyle bir his olsa. Cogu topikte ben hissettim diye artistlik yapanlar varya oyüzden edayı merak ettim
Yaw genelde öle oluo esimle tanismadan once ewde kaldi diolardi bi uzuluodum snra o ay bi salladim kut esim geldi dedim yok istemiom gorucu gibi biseydik biz la bi anda oldu cok sukur mutluyum ölurum ona ama caktirmm yani her ay askla bekleyen bn bu ay onca gecikmeye ragmen hic heycan yok degisikAyyy bende öyle ya fazla bosvermislik var hic ısık göremiyorum fazla enteresan bir durum bu hayırlar olsun
3 ay 3 gun ayin 3 ne biliyim gozume geldi bi an degisik3 ne kiz ne alaka
Nasıl üclü yavrum anlamadım acıkca yazarmısın ne hissettiysen bakimBncede sen bi özele bak bi bak seni bekliom ve su an dejavu yasiorum tobe cok gercekci bisey diyimmi 6 . Hissim acayio kuvvetli ve ruyalarim hep cikar bisey hissedersemde cikar nasip diorum 3 lu bisey hissettim sende ve cok pis dejavu oldum bilemedim 3 u unutma bisey olcak
Bende de aynısı oluyor ama on onbes kadar degil saniselik olup geciyor bir kere buda gün icinde 4-5 kere oluyo bende en fazla kuzum insallah vardır hepimizde bisiler belki o üclü bizizdirVallaaaa ne desem yalan olur yanii. Yok deilmdr diorm bi agri hissediorm hemen acaba mi oluorm. Yatakta sagima yattim. Sol kasigimda afedersn ozel bolgenin hemen ustunde çimdik gibi batma gibi bi agri oldu 10 15 defa. Hayrlisini dilemekten baska bisy duaunemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?