Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi güzel güzel haberlerle gel inşallah

Bn sordum yikiolar ama saglikli sperm secmiolar kuzum saglikli spermi tup bebekde seciolarmi asilama dier yerine enjekde ettikleri icin %50 sans oluo tup bebekde ise %70 %80 sans oluo cunku en iyi ve hareketli sperimmi bulup yapiolarmis
Tüp bebek her isteyen yaptırabiliyor mu yoksa öncesinde aranan koşullar var mi?

Tüp bebek her isteyen yaptırabiliyor mu yoksa öncesinde aranan koşullar var mi?
Ya bnm bildigim bi sure asilama tedavisi goruluo en fazla 7 kes asilama oluna biliomus ama cok nadir 7 kez yapiliomus kadinin yumurtaliklarina bagli sonra doktor sana dio artik tup bebek zmni ole basliolar ve bildigim kadariyla ilk gebelik ve yasi ön planda tutuolar 35 yasinda bi kadin 5 sene asilama denemis 6 kez fln olmamis esindede kizda da sorun yokmus kurulda kizi cagirmislar tup bebek demisler 3 kere tup bebek tedavisini dewlet yarisini oduomus ama kizin yasindan dolayi ilk oldugu icin daha uyguna dusmus ole diodu bi kac kisi de bu sekilde soledi ama tam bilmiorum direk yasayanlarin anlatmasi bole

Cok gecmis olsun canım

Canım bu dogru dimi degistiriyorum bak

Canım se
ni 9. Diyet grubundan tanıyorum ben.

Sen de mi glifor un kardesine baslıyorsun hayırlı olsun,
Beni hatırlarsın az bi dikkat edince çok hızlı kilo verdim ama 5 hafta ishal dolandım. 3-4 gündür de başta bi kabızlığım oldu şuanda da o sıvı dışkı olayı bitti artık. Alışmam 5 hafta sürdü yani..
Hadi hayırlısı inşallah en yakın zaman prensesine kardes gelir

Cok gecmis olsun canım
Sağol canım da geçmiyor bi toparlanamadım ya bi geliyo bi gidio bulantı, sanırım basınç farkından ya 2000 metrenin üstüne çıktık teleferikle , önce 1800 metreden 1500 metreye yürüyüş yaptık 2 saat, ardından teleferikle 2000 e çıktık, orda çok fena oldum. İnemedim teleferikten, oğlanla yalnızdım kabinde bi de, bi de koca çanta vardı. İnmeyip aşağı inişe gecip orta durakta 1400 metrede indim, eşimle orda bıluştuk. Sonra eve dönerken arabada oğlanın kusma bulantı bilekliklerini taktım, aslen 3-6 yaş için ama on dakkavık taktım bulantı yerini uyku aldı. Şimdi oğlanı uyuttum ben yatıcam .. bu avusturya çok yüksek yaa ben 30 sene istanbulda 0 metre deniz seviyesinde yaşadım, framkfurt tarafında oturuyoruz orası da400 metre falan.. şimdi 1500 hatta 2000 lere ani çıkış yapıyo sanırım..
hoş yıllardır gelir giderim ilk kez çarpıyor beni... belki de yaşlandım yaa
Hiçbirini gebelik belirtisi mi diye aramıyorum aramayacağım naslaaa!!!!

Anlıyorum canım zor ve aramada zaten ben 20 günde aramadıgım belirtiyi 2günde aradım ve sonuc pert. Yinede acile gidebilirsen tetkiklerini yaptırt dahada ilerlemesin hastalıgın canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…