Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zambak189 hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah
zambak189 Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı evlat olsun inş
Canım cok sevindimm yaa hayırlı olsun. Kaö gğn geçmişti adetin
Canimm 2 gun gecikmisti
Sağlıkla ilerlesin cnm hayırlı olsunn
Canlarr cok saolun Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Allah sizi ne etmeye kızlar gece yarısı kaynatmışsınız nana ban yemiş seren serengil düşük yapmış kocaları çekiştirmişsiniz ki çok iyi yapmışsınız bu konuda benimki de gene küs ayda bir küsüyor da kendisi yoktan bi sebeple. Zaten stresliyim yarın okul başlıyor oğlumu ilk defa bakıcıya bırakıcam. Üzgünüm nasıl duracak bensiz. Adetim bitiyor bugün barışırsak belki değerlendirebiliriz bu ayı ay şu kocalar hiç ihtiyaç olmasa

Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykum ne biicm hamileyim ben
Herkeste aynı olmuyor. Ben kafamı kaldıramıyordum ilk hamileliğimde. Ama progestan içiyordum. Onun da etkisi vardı tabi.

2-3 saat sonra bir kuruma çizgisi çıkmış sanki geçersiz olduğunu biliyorum ama ilk bir saatte çıksa yine ümitlenecektim yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…