zambak189 hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşAllah
Hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı evlat olsun inş
Canimm 2 gun gecikmistiCanım cok sevindimm yaahayırlı olsun. Kaö gğn geçmişti adetin
Canlarr cok saolun Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahSağlıkla ilerlesin cnm hayırlı olsunn
Tabiki de yaşayacaksın canım hem de biz de görecez inşallah burdan duyacaz sendenO gunleri hic yasamiycakmis gibiyim kendi adima
Ama daha var bat a canım umut kesmek YokKızlar nana gelmeden yapayım dedm ama negatifi gördüm keşke nana olaydı da yapma deyeeydii
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrrrr gece acile gittim beta 293
İkinciler bizi uğraştıracak galiba canım gerçi senin bata daha var 2 gün sonra tekrar yap istersen.Kızlar nana gelmeden yapayım dedm ama negatifi gördüm keşke nana olaydı da yapma deyeeydii
Anladım canım ama erken bence yine batı bekleyelim bklm hayırlısı4-5 eylül canım, yumurtlamanın 12. Günü bugün o yüzden çıkardı diye düşünüyorum
Herkeste aynı olmuyor. Ben kafamı kaldıramıyordum ilk hamileliğimde. Ama progestan içiyordum. Onun da etkisi vardı tabi.Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykumne biicm hamileyim ben
Insallah canim tesekkur ederimm darisi basinaHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet canım uğraşacağız birazİkinciler bizi uğraştıracak galiba canım gerçi senin bata daha var 2 gün sonra tekrar yap istersen.
Amin canım hepimize inşallahInsallah canim tesekkur ederimm darisi basina
Evt degisio kisiye gore. Insllh bole guzl giderHerkeste aynı olmuyor. Ben kafamı kaldıramıyordum ilk hamileliğimde. Ama progestan içiyordum. Onun da etkisi vardı tabi.
Hayırlısı olsunBen bugün test yaptım negatif adette olmadım. Salı doktora gidicem
hayırlısı olsun imşallah canımBen bugün test yaptım negatif adette olmadım. Salı doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?