Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında kuruma cizgisi olduğu belliydi kuzum yaa hem renk olarak hemde saatler sonra çıkmasından
Iste böyle şeyler insana tecrube oluyo

Yok tam tersi ben bu zamana kadar saatler sonra çıkan bir çizgi görmemiştim hamile olmadığım zamanlarda, hamileyken de 10 dkda çıkıyordu ama evet tecrübe oluyor

3 gün var bata, yumurtlamadan 12 gün geçti
Bence biraz daha beklemelisin mesela benim çok erken çıktı testte ama benim ki çok istisna adet dongum kısa olduğu için yada erken döllenme olduğu için erken çıktı.. Ama geç döllenme olabilir yada idrarda en az 14 gün diolar o yüzden bekleyin bence yine yaparsınız geçerse adetiniz

Eki Görüntüle 2303392
2-3 saat sonra bir kuruma çizgisi çıkmış sanki geçersiz olduğunu biliyorum ama ilk bir saatte çıksa yine ümitlenecektim yaa
Eger laboquick markaysa ümitlenin bence. Çünkü sadece innovita ve laboquickte böyle çizgi oluşmuyor. Ertesi gün bile olmadı yani o kadar.

İnş geçerde yaparım, aslında ben de 12. Gün yumurtladım bugün 24. Gün diye çıkar dedim o da çok muallakta kaldı döngüm de 26-27 bence yok ama bekleyeceğim tabi yine de yoksa gelir zaten regl

Ben laboquick markayla defalarca test yaptım. Ertesi gün bile arkadaştaki gibi bir cizgi asla belirmedi.
Cnm her testte geçerlilik süresi vardır arkadasta 2 3 saat sonra ciktiki bu kuruma cizgisi oldugunu gosteriyo bence umut vermeyelim varsada zaten bikac gune cikar ins

Yok tam tersi ben bu zamana kadar saatler sonra çıkan bir çizgi görmemiştim hamile olmadığım zamanlarda, hamileyken de 10 dkda çıkıyordu ama evet tecrübe oluyor
Ben diger testiniz beklediğinde 2. Cizgi çıkacakmı cok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim.

Eger laboquick markaysa ümitlenin bence. Çünkü sadece innovita ve laboquickte böyle çizgi oluşmuyor. Ertesi gün bile olmadı yani o kadar.
Ben ümidi kesmeye çalışırken ümitlendirdin beni sağol da iyi mi yaptın kötü mü birkaç gün sonra çıkar meydana

Ben diger testiniz beklediğinde 2. Cizgi çıkacakmı cok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim.
Aslında şuan tam 2 saat oldu da ben sağ sol yapınca bir gölge görüyorum fotoda çıkmaz sanırım gece olduğu için ışığı yakıyorum o da parlıyor birşey çıkmıyor yani

Aslında şuan tam 2 saat oldu da ben sağ sol yapınca bir gölge görüyorum fotoda çıkmaz sanırım gece olduğu için ışığı yakıyorum o da parlıyor birşey çıkmıyor yani
Yanlış düşünüyor olabilirim ama inşallah yanlış degildir. İniallah hamilesindir. Güzel haberler verirsin bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…