Yani insan kendini boşuna ümitlendiriyor sonra da üzülüyor ama yapacak birşey yok, zamanı var demekkiHayirlisi olsun cnm üzülme sakin
Kaç gününüz var ki yumurtlamadan kaç gün geçtiYani insan kendini boşuna ümitlendiriyor sonra da üzülüyor ama yapacak birşey yok, zamanı var demekki
Aslında kuruma cizgisi olduğu belliydi kuzum yaa hem renk olarak hemde saatler sonra çıkmasındanYani insan kendini boşuna ümitlendiriyor sonra da üzülüyor ama yapacak birşey yok, zamanı var demekki
3 gün var bata, yumurtlamadan 12 gün geçtiKaç gününüz var ki yumurtlamadan kaç gün geçti
Aslında kuruma cizgisi olduğu belliydi kuzum yaa hem renk olarak hemde saatler sonra çıkmasından
Iste böyle şeyler insana tecrube oluyo
Bunuda beklet bakalım sonradan çizgi çıkacakmı bende merak ettim hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 2303433
Malesef negatif kızlar ☹ Hayırlısı
Bence biraz daha beklemelisin mesela benim çok erken çıktı testte ama benim ki çok istisna adet dongum kısa olduğu için yada erken döllenme olduğu için erken çıktı.. Ama geç döllenme olabilir yada idrarda en az 14 gün diolar o yüzden bekleyin bence yine yaparsınız geçerse adetiniz3 gün var bata, yumurtlamadan 12 gün geçti
Eger laboquick markaysa ümitlenin bence. Çünkü sadece innovita ve laboquickte böyle çizgi oluşmuyor. Ertesi gün bile olmadı yani o kadar.Eki Görüntüle 2303392
2-3 saat sonra bir kuruma çizgisi çıkmış sanki geçersiz olduğunu biliyorum ama ilk bir saatte çıksa yine ümitlenecektim yaa
Ben laboquick markayla defalarca test yaptım. Ertesi gün bile arkadaştaki gibi bir cizgi asla belirmedi.Aslında kuruma cizgisi olduğu belliydi kuzum yaa hem renk olarak hemde saatler sonra çıkmasından
Iste böyle şeyler insana tecrube oluyo
İnş geçerde yaparım, aslında ben de 12. Gün yumurtladım bugün 24. Gün diye çıkar dedim o da çok muallakta kaldı döngüm de 26-27 bence yok ama bekleyeceğim tabi yine de yoksa gelir zaten reglBence biraz daha beklemelisin mesela benim çok erken çıktı testte ama benim ki çok istisna adet dongum kısa olduğu için yada erken döllenme olduğu için erken çıktı.. Ama geç döllenme olabilir yada idrarda en az 14 gün diolar o yüzden bekleyin bence yine yaparsınız geçerse adetiniz
Bunuda beklet bakalım sonradan çizgi çıkacakmı bende merak ettim hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
Cnm her testte geçerlilik süresi vardır arkadasta 2 3 saat sonra ciktiki bu kuruma cizgisi oldugunu gosteriyo bence umut vermeyelim varsada zaten bikac gune cikar insBen laboquick markayla defalarca test yaptım. Ertesi gün bile arkadaştaki gibi bir cizgi asla belirmedi.
Bence adet günü yap cnm o zaman varsa çıkar zaten hayırlısı olsun hakkında inşSağol canım hayırlısı olsun artık
Tabiki yine her seye hazırlıklı olsun. Ama ben cok test yapan biri olarak tespitim bu şekilde oldu.Cnm her testte geçerlilik süresi vardır arkadasta 2 3 saat sonra ciktiki bu kuruma cizgisi oldugunu gosteriyo bence umut vermeyelim varsada zaten bikac gune cikar ins
Ben diger testiniz beklediğinde 2. Cizgi çıkacakmı cok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim.Yok tam tersi ben bu zamana kadar saatler sonra çıkan bir çizgi görmemiştim hamile olmadığım zamanlarda, hamileyken de 10 dkda çıkıyordu ama evet tecrübe oluyor
Ben ümidi kesmeye çalışırken ümitlendirdin beni sağol da iyi mi yaptın kötü mü birkaç gün sonra çıkar meydanaEger laboquick markaysa ümitlenin bence. Çünkü sadece innovita ve laboquickte böyle çizgi oluşmuyor. Ertesi gün bile olmadı yani o kadar.
Aslında şuan tam 2 saat oldu da ben sağ sol yapınca bir gölge görüyorum fotoda çıkmaz sanırım gece olduğu için ışığı yakıyorum o da parlıyor birşey çıkmıyor yaniBen diger testiniz beklediğinde 2. Cizgi çıkacakmı cok merak ettim. Paylaşırsanız sevinirim.
Öyle canım hayırlısı olsun, bekleyeceğizBence adet günü yap cnm o zaman varsa çıkar zaten hayırlısı olsun hakkında inş
Yanlış düşünüyor olabilirim ama inşallah yanlış degildir. İniallah hamilesindir. Güzel haberler verirsin bize.Aslında şuan tam 2 saat oldu da ben sağ sol yapınca bir gölge görüyorum fotoda çıkmaz sanırım gece olduğu için ışığı yakıyorum o da parlıyor birşey çıkmıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?