- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Belki de p yüzdendir herkesin vucudu varkli belirti gosteriyor snairim . Ben hicbirsey hissetmem . Mesela adet olacagim zaman ayagim uyusur bi de hissederim geliceginiBayada gogus agrim var aslinda demekki agridan sonra catliyo bende gwcti diye umursamiyodum
Bende gecen ay tam kullanamadim bayramdan dolayı suanda evdeyim iste bakalım zaten olmazsa bu ay dr yolu gozukuyo bana yaş 30Bende gecen ay almistim nerdeyse 10 tane falan kullandim her pakette zaten iki tane vardisimdi bu ay yarisi duruyor hic hevesim de yok gecen ay gibi
Bi kac gune pik olur bence cnm yeter insAllahEki Görüntüle 2304302 kizlar elimde 4 test kaldı insyeter testler
Doğrudur artik bize care olacak tek kisi doktor . Yoksa bu ay da o kürü deniyim obur ay da bu kürü deniyim diye diye zaman kaybi yaşıyoruzBende gecen ay tam kullanamadim bayramdan dolayı suanda evdeyim iste bakalım zaten olmazsa bu ay dr yolu gozukuyo bana yaş 30
Inş cnm burdanda paylaştım zaten☺Bi kac gune pik olur bence cnm yeter insAllah
Gecen ay corekotu kuru denedim ve yunurtlamadimDoğrudur artik bize care olacak tek kisi doktor . Yoksa bu ay da o kürü deniyim obur ay da bu kürü deniyim diye diye zaman kaybi yaşıyoruz
Bitkisel seylerde de kas yaparken goz cikariyoruz . Bi yerden fayda saglarken bi yeri de bozabilirGecen ay corekotu kuru denedim ve yunurtlamadim
Orda dayım oturuyor neresindesinHayirlisi olsunben istanbuldayim gaziosmanpasa
49du canım geçen ay 2 haftada düşmüş. Yok bende öyle seyler olmadı hiçYüksek miydi senin prolaktinin önceden? Yüksek olunca göğüs ağrısı süt gelmesi filan oluyormuş doğru mu acaba?
KucukkoyOrda dayım oturuyor neresindesin
Öyle mi, hiç belirtisi de olmayabiliyor demekki, ben prolaktinim yüksek mi diye göğüslerimi ellemekten ve stres yapmaktan yüksek olmasa da prolaktini yükselteceğim sanırımBenim de yüksek canım ama onlar hiç olmadı bende belki daha yüksek olanlarda oluyorsa bilmiyorum tabi 47 çıkmıştı benim de adetin 3. Günü yapılan da
İyi bari kolay düşüyor, ben de merak ediyordum ama bir dahaki ay ölçtürürüm artık49du canım geçen ay 2 haftada düşmüş. Yok bende öyle seyler olmadı hiç
Öyle mi, hiç belirtisi de olmayabiliyor demekki, ben prolaktinim yüksek mi diye göğüslerimi ellemekten ve stres yapmaktan yüksek olmasa da prolaktini yükselteceğim sanırım
InsAllah bebiş belirtisidr canım adet belirtileriyle aynı diyorlarKizlarr birsey sorcam karinim alt bölgesi sertlesdi böyle cekmeler var ara arada batmalar oluyor bide haif sari akintim var.. bata daha 4 gün var.. sizce olabilirmi? yoksa adet belirtisimi?gögüslerimde hafif agriyo bugün.. kafamda deli sorular
çok yüksekse düşmesi zaman alabiliyor bir ara 100dü 6 ay kullandım nerdeyse.. seninde mi yğksek hormonİyi bari kolay düşüyor, ben de merak ediyordum ama bir dahaki ay ölçtürürüm artık
Kucukkoy ayrı bir sehirKucukkoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?