Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayada gogus agrim var aslinda demekki agridan sonra catliyo bende gwcti diye umursamiyodum
Belki de p yüzdendir herkesin vucudu varkli belirti gosteriyor snairim . Ben hicbirsey hissetmem . Mesela adet olacagim zaman ayagim uyusur bi de hissederim geliceginioldugum gun sadece sancim olur ondan sonra ne göğüs hassasiyeyi falan filan hic hiisetmem

Bende gecen ay almistim nerdeyse 10 tane falan kullandim her pakette zaten iki tane vardi simdi bu ay yarisi duruyor hic hevesim de yok gecen ay gibi
Bende gecen ay tam kullanamadim bayramdan dolayı suanda evdeyim iste bakalım zaten olmazsa bu ay dr yolu gozukuyo bana yaş 30

Bende gecen ay tam kullanamadim bayramdan dolayı suanda evdeyim iste bakalım zaten olmazsa bu ay dr yolu gozukuyo bana yaş 30
Doğrudur artik bize care olacak tek kisi doktor . Yoksa bu ay da o kürü deniyim obur ay da bu kürü deniyim diye diye zaman kaybi yaşıyoruz

Hadi ya hangi şehirdeydin sen canım bu kadar çok gidiyor ben bu arada regl oldum N Nana Ana cım yeni bat 4 ekim
Hayırlısı olsun kuzum düzenledim batı rabbim hayırlı zamanlarda versin evlatlarımızı tek acelemiz 2020 olsun aylara takılmayalım

Benim de yüksek canım ama onlar hiç olmadı bende belki daha yüksek olanlarda oluyorsa bilmiyorum tabi 47 çıkmıştı benim de adetin 3. Günü yapılan da
Öyle mi, hiç belirtisi de olmayabiliyor demekki, ben prolaktinim yüksek mi diye göğüslerimi ellemekten ve stres yapmaktan yüksek olmasa da prolaktini yükselteceğim sanırım

Kizlarr birsey sorcam karinim alt bölgesi sertlesdi böyle cekmeler var ara arada batmalar oluyor bide haif sari akintim var.. bata daha 4 gün var.. sizce olabilirmi? yoksa adet belirtisimi? gögüslerimde hafif agriyo bugün.. kafamda deli sorular

InsAllah bebiş belirtisidr canım adet belirtileriyle aynı diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…