Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamişlerimiz ne durumda acaba B Babyandmom ilk hamiş sanırım ve diğerleri nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik anlatın biraz
Merhabalar arkadaşlar Hamilelik iyi gidiyor başlarda miğde bulantım iştahsızlgm vardı 8. Haftaya girince geçti gibi normal herhalde bu durum büyüdükçe belirtiler azalır diyorlar..yine uyku hali ve halsizlk mevcut ama eskisinden daha dinç hissediyorm kendmiSizler napıyorsunz nalsnz? Diğer hamişler ne durumda?

Çok sevindim canım hep sağlıkla ilerler inşallah Ben malesef regl oldum öyle şimdi geldi kırmızılar hayırlısı napalım nasip

Oralarda da bu kadar gidiyorsa biz ne yapak nerelere gidek Doğuda çok gider çünkü hayırlısı aynen canım nasip yoruldum ama ya
Ben de bu ay cok saldim kendimi ne ovulasyon gunumu takip ettim ne takvimden baktim . Ne hadi ovu gunum cocuk yapalim diye dusundum gelisi guzel ilişki oldusaldim artik ya tukendim resmen ben de sadece akintim cok geliyordu bi gun onu da uzun yolculuk yaptigim icin tuvaletimi tutmakla yordum heraldw dedim cok tuttum akintim ondan geldi diye dusundum

Olabilir canım valla Benim de akıntı baya oldu hatta size yazdım ya sarı şekilde çok geldi demekki gerçekten belirtilere bakmayacaz yoksa kafayı yeriz ben sarı akıntıdan dolayı hamilelik vardır diye düşündüm çünkü kızımda da olmuştu ya ama bir yandan da hamilelik olmayabilir diye de çok ümitlenmek de istemiyordum ki iyi ki de öyle olmuş sonu baya hüsran olurdu valla ben de bu ay öyle yaptım çocuk İçin ilişki yaşamadım ama şunu söyleyebilirim bir ay iki günde bir denedim bir ay bir gün ilişki bir gün Yok şeklinde yaptım bu ay da üç günde bir yaptım sonuçlarda hamilelik Yok demekki gerçekten akışına bırakacan çok düşünüyoruz ondan da olmuyor inanki Rabbim inşallah çok bekletmeden nasip etsin gerçekten yıpratıcı oluyo kürtajdan sonra hemen oldu o da kürtajla sonuçlandı ondan sonra olmuyor anlamadım

Yüksek miydi senin prolaktinin önceden? Yüksek olunca göğüs ağrısı süt gelmesi filan oluyormuş doğru mu acaba?
Benim de yüksek canım ama onlar hiç olmadı bende belki daha yüksek olanlarda oluyorsa bilmiyorum tabi 47 çıkmıştı benim de adetin 3. Günü yapılan da

Ne guzel kizini Allah sana bagislasin kiz dusunme sonucta nasip olmus sana evlat kokusu senin dusunmemen gerekiyor sonucta evladin var Allah bagislasin saglikli sihaattli bi hayati olsun insallah. Bu kadar kafaya takicak ne varsal gitsin zaten var bir daha olur ne olmus sanki nu kadar senin kafana takicak kadar

Ne bileyim canım takmıyorum diyorum ama içten içe takıyoruz aynen canım orası öyle tabi çok şükür sana Burda içimi döktüm yoksa o kadar çok takmıuorım dualarımda hep benim var Rabbime bin şükür olmayanlara nasip etsin diye benim gibi isteyenlere de nasip etsin iki üç kaç tane de olsa evlattır insan istiyor ben en çok kızım yalnız kalmasın diye istiyorum yalnızlık hoş değil tek olmasın hakkımızda hayırlısı canım bunu da her zaman söylerim başımıza ne gelirse Allahtan hiçbir söz üm olamaz isyan asla etmem

A
Allah razı olsun canım inşallah tez vakitte sana da Rabbim nasip etsin

Kızlar benim bat dündü. Günü gününe olurum normalde. Dayanamadım az önce test yaptım negatif. Ilk idrar olmadığı için mi gözükmedi acaba, olsa simdi de çıkar miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…