Müge siftahını ben henüz acmadım izleyince tüylerim diken diken oluyor dısardayım islerim var kuzucumKızlaaaaarrrrrrrrr Müge anlıya mı dalmışınız sesiniz çıkmıyorL Loriklorik @Fatma KTL N Nana Ana ve diğerleri
Allah kolaylık versin o zaman canımMüge siftahını ben henüz acmadım izleyince tüylerim diken diken oluyor dısardayım islerim var kuzucum
Sagol tatlım topik sana emanetAllah kolaylık versin o zaman canım
Merhabalar arkadaşlarHamişlerimiz ne durumda acaba B Babyandmom ilk hamiş sanırım ve diğerleri nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik anlatın biraz
Sanirsin dag basindayiz yaaaaa YINE ELEKTRIK YOOOOKKKKızlaaaaarrrrrrrrr Müge anlıya mı dalmışınız sesiniz çıkmıyorL Loriklorik @Fatma KTL N Nana Ana ve diğerleri
Çok sevindim canım hep sağlıkla ilerler inşallahMerhabalar arkadaşlarHamilelik iyi gidiyor başlarda miğde bulantım iştahsızlgm vardı 8. Haftaya girince geçti gibi normal herhalde bu durum büyüdükçe belirtiler azalır diyorlar..yine uyku hali ve halsizlk mevcut ama eskisinden daha dinç hissediyorm kendmi☺Sizler napıyorsunz nalsnz? Diğer hamişler ne durumda?
Oralarda da bu kadar gidiyorsa biz ne yapak nerelere gidek Doğuda çok gider çünküHayirlisi olsunben istanbuldayim gaziosmanpasa
Ben de bu ay cok saldim kendimi ne ovulasyon gunumu takip ettim ne takvimden baktim . Ne hadi ovu gunum cocuk yapalim diye dusundum gelisi guzel ilişki olduOralarda da bu kadar gidiyorsa biz ne yapak nerelere gidek Doğuda çok gider çünkühayırlısı aynen canım nasip yoruldum ama ya
Olabilir canımBen de bu ay cok saldim kendimi ne ovulasyon gunumu takip ettim ne takvimden baktim . Ne hadi ovu gunum cocuk yapalim diye dusundum gelisi guzel ilişki oldusaldim artik ya tukendim resmen ben de sadece akintim cok geliyordu bi gun onu da uzun yolculuk yaptigim icin tuvaletimi tutmakla yordum heraldw dedim cok tuttum akintim ondan geldi diye dusundum
İnşallah canım öyle yapıcam artıkOlabilir cnm hastanede yaptrcan o zmn onlari da hayrlisi bklm diger sonuclari al bklm guzel cikar InsAllah sonuclar
Yüksek miydi senin prolaktinin önceden? Yüksek olunca göğüs ağrısı süt gelmesi filan oluyormuş doğru mu acaba?Benim proşaktinim 13 düşmüş sevindim ama adet olamadım yaa tarlusala basladımm
Benim de yüksek canım ama onlar hiç olmadı bende belki daha yüksek olanlarda oluyorsa bilmiyorum tabi 47 çıkmıştı benim de adetin 3. Günü yapılan daYüksek miydi senin prolaktinin önceden? Yüksek olunca göğüs ağrısı süt gelmesi filan oluyormuş doğru mu acaba?
Ne guzel kizini Allah sana bagislasinOlabilir canımvalla Benim de akıntı baya oldu hatta size yazdım ya sarı şekilde çok geldi demekki gerçekten belirtilere bakmayacaz yoksa kafayı yeriz ben sarı akıntıdan dolayı hamilelik vardır diye düşündüm çünkü kızımda da olmuştu ya ama bir yandan da hamilelik olmayabilir diye de çok ümitlenmek de istemiyordum ki iyi ki de öyle olmuş sonu baya hüsran olurdu valla ben de bu ay öyle yaptım çocuk İçin ilişki yaşamadım ama şunu söyleyebilirim bir ay iki günde bir denedim bir ay bir gün ilişki bir gün Yok şeklinde yaptım bu ay da üç günde bir yaptım sonuçlarda hamilelik Yok demekki gerçekten akışına bırakacan çok düşünüyoruz ondan da olmuyor inanki Rabbim inşallah çok bekletmeden nasip etsin gerçekten yıpratıcı oluyo kürtajdan sonra hemen oldu o da kürtajla sonuçlandı ondan sonra olmuyor anlamadım
Ne bileyim canım takmıyorum diyorum ama içten içe takıyoruzNe guzel kizini Allah sana bagislasinkiz dusunme sonucta nasip olmus sana evlat kokusu senin dusunmemen gerekiyor sonucta evladin var Allah bagislasin saglikli sihaattli bi hayati olsun insallah. Bu kadar kafaya takicak ne var sal gitsin zaten var bir daha olur ne olmus sanki nu kadar senin kafana takicak kadar
Allah razı olsun canım inşallah tez vakitte sana da Rabbim nasip etsinNe guzel kizini Allah sana bagislasinkiz dusunme sonucta nasip olmus sana evlat kokusu senin dusunmemen gerekiyor sonucta evladin var Allah bagislasin saglikli sihaattli bi hayati olsun insallah. Bu kadar kafaya takicak ne var sal gitsin zaten var bir daha olur ne olmus sanki nu kadar senin kafana takicak kadar
Benim adet gününü geçeli çok oldu cnm ya dün yaptım en son umudum yok artık kist olmasa bari stresten gecikmiştir inşallahCnm bugünde test yaptinmi sen bi arkadasim adet gunu yqpti çıkmadı 3 gun sonra yaptığında cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?