Bizdeseni sevirez cicekler müdürümüz eyigecelerSabahın köründe kaldiracakda benim sipa çok fazla kaldım
Sohbet süperdi yalnız
Seviyorum sizleriiii
Gözümüzaydın hertelden anlayan bir cicegimiz var coksükürGece gece ne güldüm yaaahayırlı uğurlu olsun ozaman tüm saçmalıklar
Ahahahah her telden çalarızGözümüzaydın hertelden anlayan bir cicegimiz var coksükür
İyi geceler cicegim rüyamdada sacmalamazsın umarımAhahahah her telden çalarızyarın saçmalıklara devam edelim ozaman inşallaj çok konuşmalar olmaz hepsini okuyup takip ediyorum ondan sonra saçmalarım tabi birikmişlikşerin sonu bu iyi geceler hepinize gebeler bebeler ah bu bebiş bizi tepelerrrrr
Hmm anladm cnmOvulasyonu genelde evde test ile yapıyoruz ama doktor kontrolü ile de oluyor
Dogru diyosun evet canimKismeti varsa her turlu geliomus onu anldm. Gelse de stresi bitmio
Aynı gün tarihimiz inşallah bebiş haberleri alırız
Bnmde bugun 17 bakalim piki gorcekmiyimEvet canim ama pik olmadi bu ay 6 7 gün daha yapip birakicam.bugün 17.gun .
Yok canım o kadar erken belirti olmaz sanki üşütmüşsün belki dekızlar birşey soracağım erken belirti olmaz dimi on onbir günüm filan var adetime.gece şişkinlik mide bulantısıyla uyandım.saabah ishal oldum üşütmüşümdür dimi kızlar ..işyerindeki arkadaşm kız yoksa hamilemisin dedi ne alakaa dedim
dimii üşütmüşümdür :)Yok canım o kadar erken belirti olmaz sanki üşütmüşsün belki de
Gebelikten olduğunu düşünmüyorum. Mide bulantisinin o kadar erken başlamadığını biliyorum hep okuduğum makalelerden. Daha bebiş yerleştikten sonra hormon salgılamaya başlayacak da bedenin o hormon belli bir düzeye ulaşacak ki bulantiya sebep olsun. İnsanları boşver, biraz miden bulansa hemen hamile misin derler. Çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşadığım için kimsenin erkenden umutlanmasini istemem. Tabiki inşallah tutmuştur bu ay hamilesindir ama bu kadar erken belirti arama zaman gecmiyor sonra canım.kızlar birşey soracağım erken belirti olmaz dimi on onbir günüm filan var adetime.gece şişkinlik mide bulantısıyla uyandım.saabah ishal oldum üşütmüşümdür dimi kızlar ..işyerindeki arkadaşm kız yoksa hamilemisin dedi ne alakaa dedim
evet ya çok haklısın üşüttüm ben doğru diyosun sendemi hamile kalmaya çalışıyorsunn ??Gebelikten olduğunu düşünmüyorum. Mide bulantisinin o kadar erken başlamadığını biliyorum hep okuduğum makalelerden. Daha bebiş yerleştikten sonra hormon salgılamaya başlayacak da bedenin o hormon belli bir düzeye ulaşacak ki bulantiya sebep olsun. İnsanları boşver, biraz miden bulansa hemen hamile misin derler. Çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşadığım için kimsenin erkenden umutlanmasini istemem. Tabiki inşallah tutmuştur bu ay hamilesindir ama bu kadar erken belirti arama zaman gecmiyor sonra canım.
Evet canım ama tabi bu hamile olmayacağın anlamına da gelmez çok erken daha bekle 10-12 güm geçsin inşallah hamişsindirdimii üşütmüşümdür :)
Büyük olasılıkla çatlamıştır bazen çok koyu olmayabiliyorGünaydın kızlar.
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Ayın ikisinde biraz kolaylaştı ama tam koyu değildi, sonraki günler de yine açıktı rengi. Hiç bir şey anlamadım. Şimdi ben ikisinde yumurtladım mı yumurtlamadım mı? İki gündür ateşim 36.7 ve 36.9 normalde 35.5 -36 arasında olur hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?