- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kiizzz nasil gidiyorAaa onu bilmiyordum öğrenmiş oldum canm sağol :)
Rastgelsin insAllah canım beklemek her zmn sinir bozucu nasip beklemek zorundayız amaBat 19 eylül bekleyiş insanı yiyip bitiriyordün yumurta aki gibi akıntı geldi ama biraz katı gibiydi değerlendirdim ama ümidim yok
Ayni bennBat 19 eylül bekleyiş insanı yiyip bitiriyordün yumurta aki gibi akıntı geldi ama biraz katı gibiydi değerlendirdim ama ümidim yok
Tedavii anneanem
Nereye igne yapiyorsun ayy cok zorDaha iğnemin 3. günündeyim canıımm dün kendim yaptım bi gazla kendime kıyamam normalde ama deniyim dedim yapabiliyomuşumPazar günü doktor yumurtacıklarıma bakcak gerekirse 1 kutu daha yazcak iğne gerekmezse çatlatma iğnesi verir heralde de kocambey den de sperm ne zaman ister henüz bilmiyorum
Naptın cnm var mı gelen gidenNe güzel bende olsam biiii
Yenisini istiyon da bozdun mu bilerekHee öyleymiş ya yeni öğrendim telefonumda arızalandı google ye girmiyor şimdi pc den geldim. Dua henüz belli değilki canm onu sordum bende bi dua belirlenecek ismi yazılanlar da okuycak sen katılmadın mı kuzum
Siz whatsap arkisi mi oldunuzYenisini istiyon da bozdun mu bilerekbnde Diyorum whatsaba niye cvp vermedi okududa yok cnm senden duyuyorum bende dua belli olsun ona göre belki katılırım
Geldi geldi göz yaşlarım sel oldu valla sesli ağladımKız geldimi o çocukların annesi izleyemiyorum şuan
Yenisini istiyon da bozdun mu bilerekHee öyleymiş ya yeni öğrendim telefonumda arızalandı google ye girmiyor şimdi pc den geldim. Dua henüz belli değilki canm onu sordum bende bi dua belirlenecek ismi yazılanlar da okuycak sen katılmadın mı kuzum
Kuzum yüsrayı ben getirdim buraya sizlerden önce tanıyordum yaniSiz whatsap arkisi mi oldunuz
Ooo gümbür gümbür geliyo seninkiBenim ovulasyon testi şaşırmış yada 2 tane birden çatlamıştabi bu hemen cikmadi ilk yaptigimda gayet 2 güzel çizgi vardı bi kaç saat sonra böyle olmus
VvaaaayyyyyyyYenisini istiyon da bozdun mu bilerekbnde Diyorum whatsaba niye cvp vermedi okududa yok cnm senden duyuyorum x
Kuzum yüsrayı ben getirdim buraya sizlerden önce tanıyordum yani
Kadinin kizi ne kadar sakin duruyorGeldi geldi göz yaşlarım sel oldu valla sesli ağladım
Evet 14 eylül de dogum gunum bana hediye gelsin istiyorumRastgelsin insAllah canım beklemek her zmn sinir bozucu nasip beklemek zorundayız ama
Foto varmi cnm atsan bende bu ay yapiyorumda28 gün dongum. Bugün 14. Gün ama 11. Günde birazcık koyu çıkmıştı sadece test.
Niye vayyy çektin kızVvaaaayyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?