Biz Allahtan isteyelim gerisi takdiri ilahi kuzucumAy vallahaa okurken icimde bi umut yeserdi o cumleyive anlamini
Dimi dimi kar gibi bembeyaz tertemiz hemdeTöbe estağfurullah
Insallahhhhhh yarin mi başlıyoruzBiz Allahtan isteyelim gerisi takdiri ilahi kuzucum❤
Kuzu o zaman reglisi en yakın olandan başlıyalım hergün bir kişininkini okuyalım pazartesi başlayalımHergün liste sırasıyla 100 adet abdestsiz
RABBİ HEB MİNES SALİSİN okuyacagız.
Abdestli olursak daha iyi olur tabi.
Listenin sonundanda sırasıyla hergün bir kisi Meryem suresi okuyacak bunun icin abdestli olmak gerekiyor.
Yapamam bana agır gelir diyen olursa listeden adını @hayal alemi ne sildirtsin.
Toplu dua olarak okuyacagımız icin hergün kim okursa dua bitiminde su cümleleri tekrar etsin
- Rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeslerime hayırlısıyla tez vakitte birer evlat ver sen gönlümüzü bilirsin sana sıgınıyor ve senden medet umuyoruz cok sükür.
Allah dualarımızı simdiden kabul etsin.
Herkesin bu paylasımı görmesi icin haftasonuna kadar bunu sık paylasacagım.
Önümüzdeki pazartesi günü duamızı baslatacagız. Allahın izniyle simdiden dualarımız kabul olsun
Allah rası olsun kuzumkiz nasıl başarıyon onu ben ne bulsam atiom snrm makineye gunluk rutin çalışıyor 3 kişilik aileyiz oyke kalabalıkta degikiz oysa ki :d
acaba hergun birbirimize teşvik mi etsek kızlar kılalım namazlarımızı ben kiloyorum ama eksiksiz degil cogu zmn yatsi Allah affetsin kılmiyorum resmen usenip bugün sabah namazindan yine basladm bklm öğleyi de kıldım insAllah eksiksiz olur bugun
yapmaya devam et bence cnm aniden koyulasabilir belki de
Rabbim dualarinizii kabul etsin kızlar simdidien ben katilamiycam ama her namazimin arkasindan her Kuran'ı Kerim okudugumda ismen olmasa da tek tek hepiniz kalbimdesinz hepimize dua ediyorum
Pazartesi yazdım kac kere nasıl yardımcısın seeeenInsallahhhhhh yarin mi başlıyoruz
Kuzum kendi okuduklarımızda var ya zor olur hakka girmek istemem ondan önce görmek istedimDiyim amaaaa isim istiyorlarya kuzum katılacaksan :)
Ama zor bi dua olcağını sanmıyorum regl iken de okunabilecek dua bakıyolardı :)
Meryem suresi icin zorlanmazsa listeyiKuzu o zaman reglisi en yakın olandan başlıyalım hergün bir kişininkini okuyalım pazartesi başlayalım
Kiz ne bilyim unutkanimPazartesi yazdım kac kere nasıl yardımcısın seeeen
Bak şöyle yapabiliriz atıyorum reglisi en yakın olan sensin pazartesi ilk sana okuyalım sen Meryem suresini oku biz diğer arkadaşlar 100 tane Rabbi hebli minessalihin okuyalımMeryem suresi icin zorlanmazsa listeyihayal alemi tersten basa gelecek sekilde düzenlesin canım regl olanlarıda listenin en sonuna alır bildirenleri
Cok sorumlulugum var galiba
Regle göre gidersek cok karısır ortalık kuzum son yazdıgıma bir bakarmısın?Bak şöyle yapabiliriz atıyorum reglisi en yakın olan sensin pazartesi ilk sana okuyalım sen Meryem suresini oku biz diğer arkadaşlar 100 tane Rabbi hebli minessalihin okuyalım
E Eslem91 L LoriklorikCok sorumlulugum var galiba
Su sekilde yapalım ben Meryem suresiyle diger ayeti aynı anda yürütmek istedim.
Karısıklık olacaksa
100 adet
Rabbi heb li mines salihin
Duasını önce okuyalım liste sırasına göre.
Bu duayı listede herkes okuduktan sonra aynı sekilde sırasıyla Meryem suresine gecelim.
Nasıl yapalım dersiniz listedekiler etiketleyemiyorum cevaplayın siz
Yok kuzu iye karışsın hem herkesin reglisi den önce okumuş oluruz belki bebiş gelir regl yerine tabi katılmak isteyenler kabul ederse bana çok mantıklı geldiRegle göre gidersek cok karısır ortalık kuzum son yazdıgıma bir bakarmısın?
Ozaman liste konusundaYok kuzu iye karışsın hem herkesin reglisi den önce okumuş oluruz belki bebiş gelir regl yerine tabi katılmak isteyenler kabul ederse bana çok mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?