Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar Ediyorum

Hergün liste sıralamasına göre bir kisi 100 adet ;

Rabbi heb li mines salihin.
Okuyacak.

Ayrıca hergün listemiz sondan basa dogru ilerleyecek sekilde Meryem suresi okuyacak. Meryem suresini internetten bulup okuyabilirsiniz.

Dualar bitiminde hergün okuyan su cümleyi tekrar edecek.

Rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeslerime tez vakitte hayırlısıyla evlat ver sana sıgınıp senden medet umuyoruz cok sükür

Diyerek duasını tamamlasın

Listemizi atıyorum.
Katılmak isteyen arkadaslar Pazartesi gününe kadar adını hayal alemi arkadasımıza yazdırtsın

Eklentiler

• 71521A8C-6B8D-4A82-9C4F-A8C5BBDC5D2D.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 16
Ay kızlar bir rüya gördüm hayr olsun inşallah.böyle göğüsüm şişmiş bir bakayım dedim damarlar okadar belliki ay bune dedim resmen nasıl belliiii hamilemiyim acaba düşündüm rüyamda..baktım şimdi rüya tabirlerine böyle bişey evliysen kız çocuğu olacağına işaret ediyomuş bi değişik oldum hayr oldun inşallah rabbim böyle rüya görüp hamile kalmamı nasip etsinnn

Bende uğraşıp da bebek sahibi olamayanlardanım 1,5 yıldır deniyoruz negatif 1 tüp bebek denememiz var 2 yıllık evliyim kimseyi kıskandığımdan değil de herkesin bebeğiyle foto atması içime ok gibi işliyor nedense dün bi arkadaşımın yaptığı paylaşımı aynen yapıştırıyorum buraya resmen kalbimin yandığını hissettim..

Çayı soğuk içer yemeği herkesten sonra yeriz, sizler uykunuz gelince pamuk yataklarınızda yatarken bizim ne zaman uyuyacağımz ona bağlıdır. Tuvalet banyo iki dakikalık yarış haline gelmiştir bizim için. Dışarı çıkacağımız zaman deodorant parfüm makyaj yoktur artık. Biz anneyiz... Cennet bizim... İyi ki anneyiz...

Rabbim benimle birlikte deneyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah (bu arada bat 4 bi umut)

Kuzu o zaman reglisi en yakın olandan başlıyalım hergün bir kişininkini okuyalım pazartesi başlayalım

Allah rası olsun kuzum

Meryem suresi icin zorlanmazsa listeyi hayal alemi tersten basa gelecek sekilde düzenlesin canım regl olanlarıda listenin en sonuna alır bildirenleri
Bak şöyle yapabiliriz atıyorum reglisi en yakın olan sensin pazartesi ilk sana okuyalım sen Meryem suresini oku biz diğer arkadaşlar 100 tane Rabbi hebli minessalihin okuyalım

Bence liste düzeni biraz karışık oldu canım N Nana Ana
Listeyi ben hazırladığım halde anlamadım ne okuyacağız
Cok sorumlulugum var galiba
Su sekilde yapalım ben Meryem suresiyle diger ayeti aynı anda yürütmek istedim.
Karısıklık olacaksa
100 adet
Rabbi heb li mines salihin
Duasını önce okuyalım liste sırasına göre.
Bu duayı listede herkes okuduktan sonra aynı sekilde sırasıyla Meryem suresine gecelim.
Nasıl yapalım dersiniz listedekiler etiketleyemiyorum cevaplayın siz

Bak şöyle yapabiliriz atıyorum reglisi en yakın olan sensin pazartesi ilk sana okuyalım sen Meryem suresini oku biz diğer arkadaşlar 100 tane Rabbi hebli minessalihin okuyalım
Regle göre gidersek cok karısır ortalık kuzum son yazdıgıma bir bakarmısın?

E Eslem91 L Loriklorik

Fikrimce bir hafta süre verelim 12 Eylül'e kadar herkes listedeki 22 kişi için ayrı ayrı 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" okusun.

Ayrıca yarın itibariyle listeden sırayla bir kişi için herkes 1 adet Meryem suresi okusun.

Eklentiler

• son.2.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 24
Yok kuzu iye karışsın hem herkesin reglisi den önce okumuş oluruz belki bebiş gelir regl yerine tabi katılmak isteyenler kabul ederse bana çok mantıklı geldi
Ozaman liste konusunda hayal alemi ne yardımcı ol meryem suresini o sekilde aynı anda baslatalım diger duayla birlikte canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…