Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergün liste sırasıyla 100 adet abdestsiz
RABBİ HEB MİNES SALİSİN okuyacagız.
Abdestli olursak daha iyi olur tabi.

Listenin sonundanda sırasıyla hergün bir kisi Meryem suresi okuyacak bunun icin abdestli olmak gerekiyor.

Yapamam bana agır gelir diyen olursa listeden adını @hayal alemi ne sildirtsin.

Toplu dua olarak okuyacagımız icin hergün kim okursa dua bitiminde su cümleleri tekrar etsin
- Rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeslerime hayırlısıyla tez vakitte birer evlat ver sen gönlümüzü bilirsin sana sıgınıyor ve senden medet umuyoruz cok sükür.

Allah dualarımızı simdiden kabul etsin.
Herkesin bu paylasımı görmesi icin haftasonuna kadar bunu sık paylasacagım.
Önümüzdeki pazartesi günü duamızı baslatacagız. Allahın izniyle simdiden dualarımız kabul olsun

Eklentiler

• 364AB598-6D40-4C0D-B858-EAB64A818D46.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 30

Listedeki kişiler bittikten sonra mı Meryem suresi okunacak canm ?

Cnm
RABBI HEBLI MINESSALIHIN diye biliyorum yanlış olmasin

Son sıvı alımını 12 çeyrek gibi bıraktım cnm 3de yaptım bence benimki yumurtaliklarla alakali
Valla benim de bir sıkıntı var ama çözemedim işte, 7,8,9,10. Günler silikti. 11. Gün birazcik koyulaştı, sonraki günler yine silik. Yumurtladigima dair bir belirtim de yok, dün gece sol yumurtaligimda ince ince sızılar oluyordu onu da kistim tekrar büyüyor olabilir diye yorumladım çünkü o yumurtlama akıntısı da yok. Seffaf beyaz su gibi akıntı var sadece.

E Eslem91 Canm görmen için etiketledim

Sadece o cumleyi mi yoksa onun devami da var mi

Bende iyice sinirlendim artık inan benim vardı belirti demekki en fazla okadar koyulasiyo var bi sikinti bakalım bu ay ki adetle gidicem zaten ins senin bugünkü iyi çıkar

Eklentiler

• 81F17F28-E762-4B78-B1CE-407AC871FDA2.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 23
Ben faıry nin jelli olanını kullanıyorum canm pahalı diyen oluyo ama zaten haftada 1 2 anca çalışıyo makine o yüzden de pahalı olmasını takmıyorum
kiz nasıl başarıyon onu ben ne bulsam atiom snrm makineye gunluk rutin çalışıyor 3 kişilik aileyiz oyke kalabalıkta degikiz oysa ki :d
Bugün yine yıkancam sabahtan başlıycam inşAllah yine şeytana uymazsam
acaba hergun birbirimize teşvik mi etsek kızlar kılalım namazlarımızı ben kiloyorum ama eksiksiz degil cogu zmn yatsi Allah affetsin kılmiyorum resmen usenip bugün sabah namazindan yine basladm bklm öğleyi de kıldım insAllah eksiksiz olur bugun
Ya ovu testim bembeyaz cikti ben anlayamıyorum 2 aydır neler oluyo tam koyulasacak diyorum birden yokoluyo iyice sinir stres oldum
yapmaya devam et bence cnm aniden koyulasabilir belki de
Rabbim dualarinizii kabul etsin kızlar simdidien ben katilamiycam ama her namazimin arkasindan her Kuran'ı Kerim okudugumda ismen olmasa da tek tek hepiniz kalbimdesinz hepimize dua ediyorum

Bende iyice sinirlendim artık inan benim vardı belirti demekki en fazla okadar koyulasiyo var bi sikinti bakalım bu ay ki adetle gidicem zaten ins senin bugünkü iyi çıkar
İnşallah, bakalım artık. Bir de benim goguslerimde ağrı dün başladı yani 13. Gün oluyor. Bir yerden okumuştum sanırım, yumurtlama olduktan sonra salınan hormondan dolayı göğüslerde ağrı başlıyormuş diye ama doğru mu bilmiyorum. Doğruysa ve yumurtlama olduysa inşallah kaçırmamışımdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…