Ben sabırsızlandım senin yerine 14. Gün yapcan mı testOlmado cnm daha yarin 12. Gün
Vallaha oyle yapmak gerek arq verince hormonlu seyler yiyoruz yine ister istemez tikaniyor yollae paslaniyoeEvet ya yediğimiz içtiğimizden bence de çok fazla sebepli sebepsiz çocuk sahibi olamayan var bi de ilki olup ikincide tikanan var benim gibi aslinda arayi hiç açmamak gerekliymiste nasip
Aahh misafirim gitse de gunduz de takilsamSen olmayınca biz seytana uyuyoruzzzz gitmeeee laaaaaahep bizim kal baslicam kocana
Yaparım canım sanırım ya çarşamba ya perşembe bende Sabırszm aslında günler geçmiyor gibi geliyordu ama şükür az kaldıBen sabırsızlandım senin yerine 14. Gün yapcan mı test
Mune de daha neler var nelerBaslıgımızı degistirelim mi cok sevdim ben bunu❤
Nana ve digerleri bebek arayısında
Gözlüklü smile da vardır munede
Aynen sperm yolu bulamıyor sanırımVallaha oyle yapmak gerek arq verince hormonlu seyler yiyoruz yine ister istemez tikaniyor yollae paslaniyoe
Biz cay keyfi yapıyoruz birazdan baska keyiflerde yapabiliriz heran kacabilirimAahh misafirim gitse de gunduz de takilsamgececi tayfa online kocalar uyur bu saattee
Mune de daha neler var neler
Isim güzel olur
Yazik spermde şaşırıyor nerden gidicektim acaba diyip geri donuyor bu nasil bi rahiimm diyordur simdi ahh dili olsa da konussaAynen sperm yolu bulamıyor sanırım
YyaaaaaaaBiz cay keyfi yapıyoruz birazdan baska keyiflerde yapabiliriz heran kacabilirim
Çogu bitti azı kaldı senden umutluyum ben bu ay hadi inşallahYaparım canım sanırım ya çarşamba ya perşembe bende Sabırszm aslında günler geçmiyor gibi geliyordu ama şükür az kaldı
Yok canım ballı birseylerde yiyip icebilirizYyaaaaaaabaska derken balkon keyfi gibi mi
Bence direk NANA'NIN YERIbu yoktu ama
Ciddiyim yapalımmı
Oylamaya sunuyorum ciceklerim baslıgımızı
Nana ve Digerleri Bebek Arayısında
Yapalımmı
Ama sonra susarsinizYok canım ballı birseylerde yiyip icebiliriz
Ayy InsAllah canım yaÇogu bitti azı kaldı senden umutluyum ben bu ay hadi inşallah
Kahkaha attımBence direk NANA'NIN YERIolsun ananin yeri gibi gozlemeci teyzelerin dukkan isimleri gibi oldukca orjinal
İnsallah insallah masallah hocam agzın bal yesin hocamAma sonra susarsinizafiyet olsun kuvvet olsunn sonra bebbbeeekleerr dolsunn
Ben çoğunluğa uyarim başlık isim vs konusunda çok kararsızmdrKahkaha attım
Bana uyar
Oylamaya sunuyorum baslıgımızın ismi
Nananın yerimi olsun?
Nana ve digerleri bebek arayısındamı olsun?
Pamuk eller klavyeye
NANA'NIN YERIKahkaha attım
Bana uyar
Oylamaya sunuyorum baslıgımızın ismi
Nananın yerimi olsun?
Nana ve digerleri bebek arayısındamı olsun?
Pamuk eller klavyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?