Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cunku ben yokumdurlorik is comming

Öyle olsa 2 3gune adet gorurmuyum canin acaba bilemedim ki simdi
Bence hersey olabilir cicegim burada birisinden okumustum adetinin son iki günü yum catlıyordu bir kontrol et sende
Bende test siparisi vericem adetin 4.günü yapmaya baslayacam birdahaki ay

Naparsiniz ben yokken polemik cikiyor ya en sevdigimden dua etsin ki benim misafilerim vardi basim kalabalikti ondan once ben banlanmistim
Napalim yaşıyoruz bekliyoruz ama en çok bekliyoruz hep bi eylem içindeyiz sen napiosn biraz öyle oldu keşke hiç tatsızlık olmasa

Napalim yaşıyoruz bekliyoruz ama en çok bekliyoruz hep bi eylem içindeyiz sen napiosn biraz öyle oldu keşke hiç tatsızlık olmasa
Ben de misafirlerim geldi yine yatili . Bu aralar gunduz katilamayabilirimgeceleri aktif olurum

O diger arkadas ben oluyorum
Diger arkadas iyi sen napıyorsun kızzz

Geçen ay öyle yaptım araya bayram girdi rakibi kestim cnm bu seferde 10.günden başladım artık bilemedim birini başta birini sonra bıraktım
Birdahaki ay daha düzenli kullanayim bakalim

Yapmamak icin daha yumurtaliklarini baglatmisyazik kadina ya dogal ortamda büyüyorlar canim herseyleri dogal daha ne olsun . Biz hormon ablalar
Evet ya yediğimiz içtiğimizden bence de çok fazla sebepli sebepsiz çocuk sahibi olamayan var bi de ilki olup ikincide tikanan var benim gibi aslinda arayi hiç açmamak gerekliymiste nasip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…