- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
NaparsinizSana da hellloogg cagnim
Hangi dilceydi bu yapmamıstırsınAhahahahaBende şimdi okudum ve ne yazmışım dedim. Bi taraftan çay demliyodum da
Cunku ben yokumdurKIzlaaaar napı durusunuz
Ben pazartesi sendromuna şimdiden girdim yarın iş var bıktım çalışmak istemiyorum
icecreamm canım diğer arkadaşın dediği gibi sen adet bitiminde hemen başladınmı testlere
Mesela benimde döngüme göre 14. Gün gösteriyor telefondaki uygulama
Ama ben 10.gün yumurtlamaya başladım
Belki seninde erkenden olmuştur
Sen yine bırakma adete kadar devam et teste
İnşallah adet olmazsın hamiş haberini alırız kuzum
Sizler napiyisiniz kızlar
Sessiz kalmış buralar bugün
Bence hersey olabilir cicegim burada birisinden okumustum adetinin son iki günü yum catlıyordu bir kontrol et sendeÖyle olsa 2 3gune adet gorurmuyum canin acaba bilemedim ki simdi
Napalim yaşıyoruz bekliyoruz ama en çok bekliyoruzNaparsinizben yokken polemik cikiyor ya en sevdigimden dua etsin ki benim misafilerim vardi basim kalabalikti ondan once ben banlanmistim
Doktorunuda gecici kör ederse görürsün senHahahah seni bilmem de benim için imkansız olabilir sanki doktordayım sürekli
Ben de misafirlerim geldi yine yatili . Bu aralar gunduz katilamayabilirimNapalim yaşıyoruz bekliyoruz ama en çok bekliyoruzhep bi eylem içindeyiz sen napiosn biraz öyle oldu keşke hiç tatsızlık olmasa
Yaa kim kız yatılı okullar açıldı artık çocuklu değil sanırım benim cok nadir olur yatılı misafirim zor oluyor ama yaBen de misafirlerim geldi yine yatili . Bu aralar gunduz katilamayabilirimgeceleri aktif olurum
9 çocukluYaa kim kız yatılı okullar açıldı artık çocuklu değil sanırım benim cok nadir olur yatılı misafirim zor oluyor ama ya
Nasıl yapmışlar bi sor hele biz ikinci de tıkandık9 çocuklu
Geldi yine basımın belasıheellllöööğğğ bağyanlar
O diger arkadas ben oluyorumKIzlaaaar napı durusunuz
Ben pazartesi sendromuna şimdiden girdim yarın iş var bıktım çalışmak istemiyorum
icecreamm canım diğer arkadaşın dediği gibi sen adet bitiminde hemen başladınmı testlere
Yapmamak icin daha yumurtaliklarini baglatmisNasıl yapmışlar bi sor hele biz ikinci de tıkandık
Bal boooçeeeekkkiiimmmmmmmmGeldi yine basımın belası
Tatlı belasıı
Nana ve diğerleriO diger arkadas ben oluyorum
Diger arkadas iyi sen napıyorsun kızzz
Geçen ay öyle yaptım araya bayram girdi rakibi kestim cnm bu seferde 10.günden başladım artık bilemedim birini başta birini sonra bıraktımKIzlaaaar napı durusunuz
Evet ya yediğimiz içtiğimizden bence de çok fazla sebepli sebepsiz çocuk sahibi olamayan var bi de ilki olup ikincide tikanan var benim gibi aslinda arayi hiç açmamak gerekliymiste nasipYapmamak icin daha yumurtaliklarini baglatmisyazik kadina ya dogal ortamda büyüyorlar canim herseyleri dogal daha ne olsun . Biz hormon ablalar
Sen olmayınca biz seytana uyuyoruzzzz gitmeeee laaaaaaBal boooçeeeekkkiiimmmmmmmmgeldddiiimm zuuuzzuuummm istteee geeelllddiimmmmm
Baslıgımızı degistirelim mi cok sevdim ben bunuNana ve diğerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?