Neye sevindin beraber sevinelim cicegimYaşasınnnnnnnnnn ben de ovu yapcam bu ay herkes ovu denesin
Daha neler neler kız inceliyor önce yoksa millet önüne geleni şikayet ederdiOyle demi vaaarrr
Yazdım sildim tebesiri yaslandık lenArtik tebesir de yok okullarda tebesir firlatsinlar .
Allah razı olsun kuzucum bugun Ba a yarın sanaTutmasaydım gidiyordun
Mutlu oldum aksine baslıgı seven ve sahip cıkan bir arkadası görmek onure ettiOda farklı bi bakış açısı
Takıl bize bebegini ara cicegim hosgeldin batın neBende katılmak istiyorum
Kesin öyledirBen çizgimi kolay kolay bozmam kuzumo yüzden ben kaldım o gitti
Aşk olsun öle degil miKesin öyledir
Yaaa senii ben napsamArkadaşa önden koltuk verinHoşgeldin cnm
Aynen doğru vallaaMutlu oldum aksine baslıgı seven ve sahip cıkan bir arkadası görmek onure etti
Ovu yapmayacak mısın sen canım az önce yanlış mı anladım ben ovu yu ilk kez deneyecek olmama sevindimNeye sevindin beraber sevinelim cicegim
Öp öppp öpppppYaaa senii ben napsam
En iisi baslik yerinde kalsinKimse karar veremiyorki
Nananın yeri
Nana ve yoldasları
Nana ve digerleri bebek arayısında
Nananın melekleri
Seceneklerimiz türemeden karar verin gaariii
Benden cok sahiplenmenin tek sebebi bu dimi koltugumda gözün var seni lanet olası pislikkkkYapsanakiz agmizi acmam direk sikayaet ederimm ne ugrqscaaaammmm ammmaaan mune ugrassinnn ne yorcam parmaciklarimi
Heee bu kalabalikta kayboldu ariyoz ariyoz bulamiyozTakıl bize bebegini ara cicegim hosgeldin batın ne
Etsin ozaman yaaaa nasıl fırsat versemki lorikoyaHaksız şikayet edersen banı kendin yersin
Hahahah çok zekiceEtsin ozaman yaaaa nasıl fırsat versemki lorikoya
Loriğimizi banlatmaya mı çalışıyorsun hainnnnnnnnEtsin ozaman yaaaa nasıl fırsat versemki lorikoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?