- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
MuavinYaaa senii ben napsam
Aaahhaaa lanet olasi pislik dedinBenden cok sahiplenmenin tek sebebi bu dimi koltugumda gözün var seni lanet olası pislikkkketmicem etmicem benim degilmi etmicem
Caktırmayaydın iyiydiDaha neler neler kız inceliyor önce yoksa millet önüne geleni şikayet ederdi
Etsin ozaman yaaaa nasıl fırsat versemki lorikoya
Sendende bebegim dün banaydı bugün sanaydı yarın sıra bende artıkAllah razı olsun kuzucum bugun Ba a yarın sana
Hhhee korktuummmKorktunmuuuuuugggg
Alttan sopayı gösterir gibi göründün birara bana ama ask olcaksa öyle olmasınAşk olsun öle degil mi
Parayla degil sırayla kız duramazsan benide çagır birlikte giderizSendende bebegim dün banaydı bugün sanaydı yarın sıra bende artık
Bi gun de baaaaa olsunSendende bebegim dün banaydı bugün sanaydı yarın sıra bende artık
Ver odunu ver odunuAlttan sopayı gösterir gibi göründün birara bana ama ask olcaksa öyle olmasın
Araya kaynak yapmaBi gun de baaaaa olsun
Heevet cicegim konular karısmasın diye bir sorayım dedim bendeOvu yapmayacak mısın sen canım az önce yanlış mı anladım ben ovu yu ilk kez deneyecek olmama sevindiminşallah bu kez olacak
Loriğimizi banlatmaya mı çalışıyorsun hainnnnnnnn
Karar verirseniz birara degistiririz nasıl olsa belesEn iisi baslik yerinde kalsinen azndan simdilk
Sanki görünür gibi oluyor ama kacıyor kerataHeee bu kalabalikta kayboldu ariyoz ariyoz bulamiyoz
Hadi bugunde k partisi senden olsun
Olmaz o senin işin ayıp olurHadi bugunde k partisi senden olsungoster hunerlerini pist senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?