Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte miğde meselesini diyorum bende😆😆 ya o an adetken olan şey geliverse nolcak 😆
Canım onlar alışık öyle düşünmeyin, zaten ultrason aletine kondom takıyorlar mutlaka kan oluyor isterse şakır şakır gelsin onlara göre problem yok eldivenli filan çalışıyorlar ama spekulum mu ne açtırdığı o aletten ben de korkuyorum acıyor sanki kasıyorum kendimi.

Ayy geçen ay ben de allltan muayene oldum adetliyken🤭🤭🤭 acımıyor ya korkma kiz 🤣alttan bakacağını bilmiyordum . Hazirlan dedi ben geliyorum esime bakiyom kafa hareketi ile ne yapicam diyorum🤣🤣 o da vucudu ile ne biliyim diyor🤣🤣sonra doktor geldi dedi ki camasirini cikarmalisin 🤣🤣kaynar su döküldü üstüme sanki🤣🤣
Adetliyken nasıl alttan bakıyor ya 🤔🤔

Cikarken esime diyorum ki adamdaki mide de mideee ama haaa🤣🤣🤣 cok tuhaf oldum zaten adetliyken bakildigini bilmiyordum🤣🤣gozumu kapattim muayene olurken cok utandim🤣🤣
Ben de ilk bebik dusundgumz ay ole oldum. Erknden adet oldm tam yum zamni bide. Noldu diye gittm yatrdi catala bni 😀

Alışıyor insan zamanla hatta esim bile alisti . Erkek doktor olmasin diyordu . Simdi ne olursa olsun diyor🤣
🙈 Allhtan kadindi bnmkisi.
Bu en son gittgim dr erkkti. 10 gun sonra gel goremzsek alttan bakicm dedi.tm dedim ciktm korkudan. Ama hic gozum yemio. O yuzden ozele gitmyi dusunuorm 😀

🙈 Allhtan kadindi bnmkisi.
Bu en son gittgim dr erkkti. 10 gun sonra gel goremzsek alttan bakicm dedi.tm dedim ciktm korkudan. Ama hic gozum yemio. O yuzden ozele gitmyi dusunuorm 😀
Ozel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemisti🤣🤣🤣

Ozel daha cok ilgili gercekteb hastalarini biliyorlar en azindan devlete bi gidiyon yine kayit ac yine bilmem ne yap yine bilmem ne doktora giriyorsun diyir ki neyin var . Halbuki gecen haftw da gitmistim ve tahlil istemisti🤣🤣🤣
aynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bile 😑 ölcem merktan yaa. Bi turlu musait olamio herif

aynn ben de her gittgimde soluom basta sonra bakiolr kaydim bilgilerm var. Daha bebik var mi yok mu bilmiorm bile 😑 ölcem merktan yaa. Bi turlu musait olamio herif
En iyisi en temizi ozel para sonucta her sekilde gidiyor . Bundan sonra da bebek icin gitsin

Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Sen ne zamandır sanıyorsun cnm hakkımızda hayirlisi
Benimki geçen sene ilk bebebebek için çalışmalara başladığımızda olmuştu sonra tabi bebek olmayınca ondan sonraki 2 ay çokta önemsemedim belirtileri 2 ay sonunda hamile kaldığımı öğrendim adetim geçince test yaptım hatırladığım bir belirti yoktu ama bebeğimi kaybettim 5 aylıkken, gecen ay yine calismalara basladik yine oyle hamile oldugumu sandigim belirtiler oldu surekli test yaptım filan ama yine olmadi bakalım bu ay adet tarihini bekliycem hayırlısı artik

Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok
Bende nefret ediyorum alttan muayeneden geçen ay adetliyken gittim ama farkı olmadi normalden önemli olan kendini kasmamak o zaman pek hissedilmiyor

Cnm bende aldım randevu inş gerke kalmaz hamile kalırım bu ay da eğer olmazsa tahminen adetin 3.günğne aldım muayene eder alttan heralde ben vajinismusu 4 buçuk ay önce yendim korkuyorum alttan muayeneden bide adetken zaten daha rahatsız oluyo insan yani acıyo mu çok

Inşallah canm inşallah gerek kalmadan meleğin gelir 🙏
Bende evlendikten 4 5 ay sonra yenebildim vajinismusu ama yapcak bisey yok diye defalarca alttan muayne oldum 🙁
Kasıyo insan ister istemez o yüzden acıyabiliyo ama sonu güzel olan herşey için değer bence 🙏 inşallah gerek bile kalmaz da gebelik takibi için gidersin kontrollere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X