Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler kizlar silik cizgi varmi 4 gun var adete
20190915_212730.webp

Yavrum yazık tabi o verilen paralara ama bi taraftanda yaş geçiyor Rabbim vercek olunca zamanıda bebek için parayıda bi yerden veriyor 🤗 bu arada tam günümde adet oldum hiç şaşmaz iki gözümün çiçeee😂😂
Dogru söylüyorsun bebebgim haklısın valla 😍 ay hayırlısı olsun ya yine umutlar diger aya kaldı yeni bat vermemissin ciceeeem🤣😂

Koyu olan c kuzum onu nasıl anlıyoruz peki koyu olan c t olayını anlatırmısn bana canım
Fotodan anlayamadım da o yüzden sordum, gebelikte t baya belirgin oluyor normalde aynı pik gibi. Ama olmaması gebelik yok anlamına da gelmiyormus. O yüzden hcg testini tekrarlamak lazım;)

Kızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum 😅😅

Benim gebe olmam uzayda yaşamak kadar zor inşallah sen gebesindir cnm 😀

Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)

Bende 94 modelim kızlar bu arada 🙋‍♀️ :KK25:

Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum 😍
🤣begenmeyenin kaynanasi evine temelli kalmaya gelsinn🤣
🎉🎉🎁🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉😛😍😀🗡☺🎀🤗😃😛😆🎉🎀🤪🤨🤪😜😲😃😀😛😳😍🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀KIZZZZZLLLLLLLLAAAAARRRRRRRRRRRR 21K OLMMUUUUUSSSUUUUUZZZZZZZZZZ🎁🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎈🎁🎈🎁🎉🎀🎈🎀🎉🎈🎉🎀🎈🎀🎈🎀🎉🎀🎈🎈🎀🎈🎀🎈🎈🎈😂😂😂😂😂😂😂😍🤪😍😳🤩😲😟😲😀😲😛😃🗡🤪😛😘🤨😂🤭😁😛😀😒
[/QUOTE

Ben dee oyle sanmistim benden 1 yas küçük
Senden bir yaş küçük değik büyük akıllım 😅
Benimde ayacıklarım üşüyor ama havalar soğuk ona bağlıyorum 😂😂

Hamilede olabilirsiiinn

Geceleri hava soguk oluyor artik 🤣🤣

Hayır gayet iyi 😄
Yyaaa kahkaha attimm🤣🤣biz abla oluyoruz 🤣🤣
Kızlar delirmeyin yaa o 94 lü siz 95 lisiniz 😄😄
Şimdi aklıma geldi ya kızlar benim kahverengi akıntım geliyor ya ara ara gusül abdestim bozulmuş oluyor mu namaz kıldım ben bugün sonradan aklıma geldi 🤦‍♀️

Canım sen aşılama uaptırdın mı bu ay
Belki onunla ilgili olabilir
3 gün sürerse ona adet deniyor
Ama 3 gündn az olurs özür hükmünde gusül abdesti almana gerek olmaz namaz abdesti alman yeterlidir
Ama 3 gün ve 3 günden fazla gelen leke yada kanma adettir gusül abdesti almak farz olur
Bu konular biraz karışık ve hassas tatlım inşallag anlatabikmişimdir :)

Bebeğimle 😄
Vala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıyla😮🤔

Bende geneldr sabah namaznda alıyorum gusül

Kızlar daha sonra gelen akıntılarda gusül gerekmez 🤗

İşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yok
Bir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntı

Canım tekrar almana gerek yok 🤗 ben öyle biliyorum
Çünkü bazen bi gün sonra bile sperm gelebiliyor

Kızlar 13 Eylül yumurtlama günümdü 14’ünde ovülasyon testinde silikleşmeyi gördüm.12-13-14 Eylül değerlendirildi.Bugün kasıklarda hafif ağrılarım vardı ama akşamdan beri sol kasığımda aniden giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bacağıma doğru da yayılıyor bazen :( Yumurta çatlaması görmüştüm testte ama acaba kistleşmiş olabilir mi korktum biraz :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X