- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben uyuyorum o zamanKıyamam sana cicegimmmmm aramızda 50sayfa var bitsin gelecem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyuyorum o zamanKıyamam sana cicegimmmmm aramızda 50sayfa var bitsin gelecem![]()
Koyu olan c mi t miKızlarrr yumurtlama testinde denedm böyle çıktı
Dogru söylüyorsun bebebgim haklısın vallaYavrum yazık tabi o verilen paralara ama bi taraftanda yaş geçiyor Rabbim vercek olunca zamanıda bebek için parayıda bi yerden veriyorbu arada tam günümde adet oldum hiç şaşmaz iki gözümün çiçeee
![]()
Koyu olan c mi t mi
İnsallah gönlügüzel cicegim sagolİnsallah en kısa en hayırlı zamanda haberlerini bekliyorum kuşum![]()
Fotodan anlayamadım da o yüzden sordum, gebelikte t baya belirgin oluyor normalde aynı pik gibi. Ama olmaması gebelik yok anlamına da gelmiyormus. O yüzden hcg testini tekrarlamak lazımKoyu olan c kuzum onu nasıl anlıyoruz peki koyu olan c t olayını anlatırmısn bana canım
Benim gebe olmam uzayda yaşamak kadar zor inşallah sen gebesindir cnm![]()
Bende 94 modelim kızlar bu arada![]()
![]()
begenmeyenin kaynanasi evine temelli kalmaya gelsinn
🗡☺
☺
☺
KIZZZZZLLLLLLLLAAAAARRRRRRRRRRRR 21K OLMMUUUUUSSSUUUUUZZZZZZZZZZ
🗡
[/QUOTE
Senden bir yaş küçük değik büyük akıllımBen dee oyle sanmistim benden 1 yas küçük
Benimde ayacıklarım üşüyor ama havalar soğuk ona bağlıyorum![]()
Hamilede olabilirsiiinn
Geceleri hava soguk oluyor artik![]()
Hayır gayet iyi
Kızlar delirmeyin yaa o 94 lü siz 95 lisinizYyaaa kahkaha attimmbiz abla oluyoruz
![]()
Şimdi aklıma geldi ya kızlar benim kahverengi akıntım geliyor ya ara ara gusül abdestim bozulmuş oluyor mu namaz kıldım ben bugün sonradan aklıma geldi![]()
Canım sen aşılama uaptırdın mı bu ay
Belki onunla ilgili olabilir
3 gün sürerse ona adet deniyor
Ama 3 gündn az olurs özür hükmünde gusül abdesti almana gerek olmaz namaz abdesti alman yeterlidir
Ama 3 gün ve 3 günden fazla gelen leke yada kanma adettir gusül abdesti almak farz olur
Bu konular biraz karışık ve hassas tatlım inşallag anlatabikmişimdir :)
BebeğimleKiminle
Vala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıyla![]()
Bende geneldr sabah namaznda alıyorum gusül
Kızlar daha sonra gelen akıntılarda gusül gerekmez
İşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yokBir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntı
Canım tekrar almana gerek yokben öyle biliyorum
Çünkü bazen bi gün sonra bile sperm gelebiliyor
Ben silik cizgi göremedim canım silik beyaz biryer gördüm sadeceBöyle bi silik çizgi var ama bilemedim![]()
Koca topikte kaynanadan cekenler 11 kisimibegenmeyenin kaynanasi evine temelli kalmaya gelsinn
🗡☺
☺
☺
KIZZZZZLLLLLLLLAAAAARRRRRRRRRRRR 21K OLMMUUUUUSSSUUUUUZZZZZZZZZZ
🗡
![]()
Diger herkesin kaynanasi melek çünküKoca topikte kaynanadan cekenler 11 kisimi![]()
Beni gömdüler sen hala duruyormusunYa bu kızlar kendilerine abla teyze dedirtiyor biz napalım Nanaaa nerelerdesin yaşıtım![]()
Koca topikte kaynanadan cekenler 11 kisimi![]()
Mesajları bitirene kadar saatler gecti siz kayboldunuz simdide sizler nerdesiniz kızlaraleyküm Selam cnm hg nerelerdesin kız sen
aynen ya
insAllah insAllah![]()