Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosgeldin venuseva ismin yenisin gibi geldi🤩 bat vermismiydin🤪 kaynana yok gibi birsey ozaman sende😂 kimisininki uzaktanda kaynanaklıklar yapıyorda🤦‍♀️😅

Yazdırdım canım, hoşbuldum bu arada ve günaydın 🤣 Allah’a şükür uzaktan da pek kaynanalık yapıyor diyemem. Gerçi daha yeni evliyiz, 5 ay olmadı evleneli. 🥰

O bende de oluyordu bir haftadır,dün hafiften kahverengine döndü, bugün de daha yoğun kahverengi. Muhtemelen adet olacağım. İnşallah senin bebistendir.
Zaten her şeyi ona bağlıyorum çoğu aslında normal olan şeyler biz farkinda degildik belki bi yerde okudum artmış östrojen seviyesi filan diyor ne yazsam hamilelik belirtisi çıkıyor sanki☺

Aynen olsun da er ya da gec ogreniriz🤩😍

Normalde yarin 🤨ama genelde bir gun once falan olurum bugun daha olmadim

Tabiki canm 😍
Dinlememeye çalış kendini canm stres de geciktiriyo olumlu sonuç yoksa bir an önce regl gelsin tedavine başla, olumlu sonucsa da hayırlısıyla tez zamanda öğrenmek nasip olsun 🙏🙂

Nana yeni batim 14 ekim🤗🤣 N Nana Ana
Sabah,sabah supriz yapti bana asla sasirmaz,gununu🤣🤣
yaaaa hayrlisi olsun cnm
Günaydın hanımlar bata 6 gün kaldı su gibi akinti normal mi sizce
cnm akintilar değişiyor bence bazem adet bazen hamilelik belirtisi oluyor
ben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar
Tahmini bi hafta icinde en geç olursun cnm

Dogru söylüyorsun bebebgim haklısın valla 😍 ay hayırlısı olsun ya yine umutlar diger aya kaldı yeni bat vermemissin ciceeeem🤣😂
Bugün doktora gideceğim kuzum bat 13 gösteriyor ama aşılama olcağından daha erken olurum hatta keşke olmasam😂😂

Günaydinn kizlaar :KK3: insallah hepinizin göbisii bebislee doludur bu ay :emir_bebek:yum'a son 6 gün kaldi bakalim.. o gecenlerde konusdugumuz jeli aldim N Nana Ana 4 tüp var icersinde.. gecen aylarda hergün iliski oluyodu nerdeyse tutmadi.. bu Ayda 19da Sabah iliski bide 21 yada 22 sinde Sabah iliski diye düsünüyorum sonra birakcam bide böyle denicem insallah bu ay böyle tutar :KK9: kocise gIna geldi domates yiyip keciboynuzu icmekden :rolleyes::rolleyes:

Çok sağol canım benim
Darısı en kısa zamanda tüm bekleyenlerin başına 😚☺️😚

Aa yeni gördüm bende hayırlı olsun sağlıkla devam etsin insAllahhh 🙏🤲
Denediğin yaptığın bisey var mıydı.? Söylediysen kaçırmış olabilirim 🙈🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X