• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eczaneden aldim canimm ama iste yurtdisindan türkiyede aynisi varmi bilmiyorum 😂 bunun icinde 4 tüp var tl olarak hesaplarsam 200 liraya geldi canim bana
Eki Görüntüle 2308177
Sen ydısındamıydın unutmusum kuzum pardon tamam ozaman😂 insallah isine yarar yaa benim dedigim marka preseed jel di aynı sürümmü bu bilmiyorum ama preseedin kendi sitesindede bu ürün gözüküyor hayırlısı olsun insallah😇😇😘

6 gün var bata dışarı çıktım öylesine aldım beklenti içinde değil yani sizce neden böyle oldu kırmızı duruyor böyle geçen ay bembeyazdi aynı test
belkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..

belkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..
Erken yumurtladim bu ay o yüzden belki çikar dedim çünkü adet belirtim hiç yok geçen ay bu zamnlarda tüm belirtilerim vardı hatta o zaman daha çok inanmıştım hamileliği çok sitresim yok açıkçası çünkü artık olmuyorsa zamanı var diyecem akisina birakicam

Canım nasil oluyor o isler bende gidicem adetimin ikimci günü ama ilk defa gidiyorum herhangi bi evrak falan istiyorlarmi yada esle gitmekmi gerekiyor hic bilmiyorum🤔
Devlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler

Olsaydı artık çıkardı sanki dimi kızlar ya :( ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testini yaparım adet olmayı beklerim 😣🤷‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20190916-140420.webp
    Screenshot_20190916-140420.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X