Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eczaneden aldim canimm ama iste yurtdisindan türkiyede aynisi varmi bilmiyorum 😂 bunun icinde 4 tüp var tl olarak hesaplarsam 200 liraya geldi canim bana
Eki Görüntüle 2308177
Sen ydısındamıydın unutmusum kuzum pardon tamam ozaman😂 insallah isine yarar yaa benim dedigim marka preseed jel di aynı sürümmü bu bilmiyorum ama preseedin kendi sitesindede bu ürün gözüküyor hayırlısı olsun insallah😇😇😘

6 gün var bata dışarı çıktım öylesine aldım beklenti içinde değil yani sizce neden böyle oldu kırmızı duruyor böyle geçen ay bembeyazdi aynı test
belkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..

belkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..
Erken yumurtladim bu ay o yüzden belki çikar dedim çünkü adet belirtim hiç yok geçen ay bu zamnlarda tüm belirtilerim vardı hatta o zaman daha çok inanmıştım hamileliği çok sitresim yok açıkçası çünkü artık olmuyorsa zamanı var diyecem akisina birakicam

Canım nasil oluyor o isler bende gidicem adetimin ikimci günü ama ilk defa gidiyorum herhangi bi evrak falan istiyorlarmi yada esle gitmekmi gerekiyor hic bilmiyorum🤔
Devlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler

Olsaydı artık çıkardı sanki dimi kızlar ya :( ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testini yaparım adet olmayı beklerim 😣🤷‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20190916-140420.webp
    Screenshot_20190916-140420.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X