Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kzlar her zaman gebelik belirtisi diye aratirdim internetten bu sefer regli belirtilerini arattim hepsi aynı belirti aramaya gerek yokmuş 😅 8 gündür su kasik ağrısına uyuz oldum dikkatimi dağıtıyor
Ben de 4 gündür senin gibi ağrı çekiyorum canım daha adete bir hafta var bakalım sonu ne olcak

Canim istanbuldaysan Eyup sultanda satiliyor. Degilsen internette de satisi var.ben evde hep bulunduruyorum. Rabbim korusun ölüm aninda bulunsun diye
Rabbim hayırlı islerde kullanmayı nasib etsin ömürsonu yaslandıgımızda gelsin insallah cicegim cok sagol😘🥰

Ccooookkk ozleeeddiiimm zuzzuuuuzzuummm ablam olsan bu kadar severdim 🤩😍😘😘alistim sizlere
Oyy gurbaneeeyy bende sizlereeee 😍😍 ben yokken burası cosmustur 500bildirimle karsılasırım diyordum ama gercekten herkes kendi kösesine cekilmis bende sasırdım🤪
Wc giderken bile sizlerleyim artık ayrılmak yok hepimiz birbirimizi tanımasakta allahın bizleri burada karsılastırmasında bile ben bir hayır oldugunu düsünüyorum kuzumm🥰 dedigin gibi abla kardes olduk dost sırdas olduk derttas olduk birbirimize iyiki varız😍 günesli günler görecegiz hep birlikte🤩

Oyy gurbaneeeyy bende sizlereeee 😍😍 ben yokken burası cosmustur 500bildirimle karsılasırım diyordum ama gercekten herkes kendi kösesine cekilmis bende sasırdım🤪
Wc giderken bile sizlerleyim artık ayrılmak yok hepimiz birbirimizi tanımasakta allahın bizleri burada karsılastırmasında bile ben bir hayır oldugunu düsünüyorum kuzumm🥰 dedigin gibi abla kardes olduk dost sırdas olduk derttas olduk birbirimize iyiki varız😍 günesli günler görecegiz hep birlikte🤩
Biliyordum uzun bisey yazacagini😘😘😍dediklerine noktasina kadar katiliyotum . 🤣🤣😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X