Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken test yapmak gerçekten olumsuz göründüğünde çok stres ve moral değiştiriyo, olumlu da olsa stres oluyo insan kan değeri arttı mı kese göründü mü kimyasal mı dış gebelik mi sağlıklı mı diye düşünüyo insanlar çok görüyoruz biliyosun. O yüzden beklemek en güzeli bence yada kendini kaptırmıycaksan yap erken ama takcaksan hiçç gerek yok
Takmaktan ziyade gecikme olduğu anda ve adet olmadıkça belirsizlik yoruyor insanı bence negatifse de kesin öğrenmek istiyor bklk belki direk kan veririm kesinlestiririm sonucu

Kzlar her zaman gebelik belirtisi diye aratirdim internetten bu sefer regli belirtilerini arattim hepsi aynı belirti aramaya gerek yokmuş 😅 8 gündür su kasik ağrısına uyuz oldum dikkatimi dağıtıyor

Aa yeni gördüm bende hayırlı olsun sağlıkla devam etsin insAllahhh 🙏🤲
Denediğin yaptığın bisey var mıydı.? Söylediysen kaçırmış olabilirim 🙈🙂

Çok sağol Canım. özel bir şey olmadı aslında herhangi bir takviye,ilaç ...vb yumurtlama gününü öncesini ve sonrasını değerlendirmeye özen gösterdik sadece

Takmaktan ziyade gecikme olduğu anda ve adet olmadıkça belirsizlik yoruyor insanı bence negatifse de kesin öğrenmek istiyor bklk belki direk kan veririm kesinlestiririm sonucu
Negatif görünce stresten kurtuluyorum o yüzden reglimde gecikmiyor stres yapmaktan iyi bence

Kuzum benim normalde her ay 27 29 unda reglim gelir.gecen ay catlama ignesi kullandim 10gün erken geldi ama yumurtlsman dogru tarihe göre oldu oyüzden regli tarihimde degisir gibi geldi. Ayyy 7 bilinmeyenli denklem gibi oldu. Bakip gorcez nezaman gelicek gelmeyesice regli
😅 insallah gelmez tatlım🤲 bebek gelsin bebek😍

Canım 20 si mı senin bat.benim de 20 si.insallah güzel haberler al canım ne zaman yaptircan kan testi
Çarşamba cnmIyiki erken ogrenmisim
Benim gebelikler problemli oldugu için bugünden kan sulandirici başlattı drum ben bildiğim için her Ay erken test yapiyodum zaten

Kizlar kasigimda agri var arada karnima da sancı giriyor galiba regli gelicek son 3 gün ama umut yok bu arada meryem süresinin 19-21-22 ve yasin süresinin 82-83 ayetlerini kağıda yazıp zemzem suyunda silinen kadar bekletip silindiği zaman o suyunnsifa vereceğine Allah' Teladan ümit ederek icilirse ALlah' in izni ile hamile kalinir yaziyor regli olursam bunu yapicam arkadaslar
Zemzem suyunu nereden bulacaksın canım bende yapmak istedim onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X