- 12 Eylül 2019
- 1.314
- 1.885
- 83
Normal cnm çarşamba asmde kan tahlili vericem
Hadi hayırlısıyla canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal cnm çarşamba asmde kan tahlili vericem
Takmaktan ziyade gecikme olduğu anda ve adet olmadıkça belirsizlik yoruyor insanı bence negatifse de kesin öğrenmek istiyor bklk belki direk kan veririm kesinlestiririm sonucuErken test yapmak gerçekten olumsuz göründüğünde çok stres ve moral değiştiriyo, olumlu da olsa stres oluyo insan kan değeri arttı mı kese göründü mü kimyasal mı dış gebelik mi sağlıklı mı diye düşünüyo insanlar çok görüyoruz biliyosun. O yüzden beklemek en güzeli bence yada kendini kaptırmıycaksan yap erken ama takcaksan hiçç gerek yok
Aa yeni gördüm bende hayırlı olsun sağlıkla devam etsin insAllahhh
Denediğin yaptığın bisey var mıydı.? Söylediysen kaçırmış olabilirim![]()
Negatif görünce stresten kurtuluyorum o yüzden reglimde gecikmiyor stres yapmaktan iyi benceTakmaktan ziyade gecikme olduğu anda ve adet olmadıkça belirsizlik yoruyor insanı bence negatifse de kesin öğrenmek istiyor bklk belki direk kan veririm kesinlestiririm sonucu
Kuzum benim normalde her ay 27 29 unda reglim gelir.gecen ay catlama ignesi kullandim 10gün erken geldi ama yumurtlsman dogru tarihe göre oldu oyüzden regli tarihimde degisir gibi geldi. Ayyy 7 bilinmeyenli denklem gibi oldu. Bakip gorcez nezaman gelicek gelmeyesice regli
Amin cnmHadi hayırlısıyla canım![]()
AynenNegatif görünce stresten kurtuluyorum o yüzden reglimde gecikmiyor stres yapmaktan iyi bence
Göğüs hassasiyetiMrblar kızlar bat dündü hala gelen yok bklm dun iki defa bugün de sabah kahverengi akıntım oldu cok hafif karın agrim halsizlik var onun dışında hic bi belirti kalmadı desem yeridir göğüs hassasiyetim geçti mide bulantisi falan kalmadı hemen hemen ya adet olacam bilmiorum bklm beklemedeyim
Canım koyulmuş değil miEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var![]()
koyulaşmışşşşEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var![]()
Canım 20 si mı senin bat.benim de 20 si.insallah güzel haberler al canım ne zaman yaptircan kan testiAmin cnm![]()
Evet cnm sukurGöğüs hassasiyeti
Canım koyulmuş değil mi
canım kan verseneEvet cnm sukur![]()
Çarşamba cnmIyiki erken ogrenmisimCanım 20 si mı senin bat.benim de 20 si.insallah güzel haberler al canım ne zaman yaptircan kan testi
Takmaktan ziyade gecikme olduğu anda ve adet olmadıkça belirsizlik yoruyor insanı bence negatifse de kesin öğrenmek istiyor bklk belki direk kan veririm kesinlestiririm sonucu
Artış baktirmicam cnm çarşamba değere baktirmaya gidip folikasit yazdircam asmde kendi druma günün 3 4 gün geçince gel dedicanım kan versene
artışı ordan takip et bence
Çok sağol Canım. özel bir şey olmadı aslında herhangi bir takviye,ilaç ...vb yumurtlama gününü öncesini ve sonrasını değerlendirmeye özen gösterdik sadece
Zemzem suyunu nereden bulacaksın canım bende yapmak istedim onuKizlar kasigimda agri var arada karnima da sancı giriyor galiba regli gelicek son 3 gün ama umut yok bu arada meryem süresinin 19-21-22 ve yasin süresinin 82-83 ayetlerini kağıda yazıp zemzem suyunda silinen kadar bekletip silindiği zaman o suyunnsifa vereceğine Allah' Teladan ümit ederek icilirse ALlah' in izni ile hamile kalinir yaziyor regli olursam bunu yapicam arkadaslar