Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar gunaydin mus mustlu gunler size bayadir giremiodum malum antalyaya gittim dun geldim anam öluom hava degisimi oldu bi carpti hava bide yer carpti asagadan akintim efsoo agzim burnumda akio oh mis bogazlarim parcalanio nolcak bilmiom 2 gun var adete nalet bide nezleden gecikirsem yandim adet olursam 2 gunu hastaneye gitcektim nasil gitcem onuda bilmiom cidden cok kotuyum ilacda icemiom nana limonla duruom caftım kaydi bi gittim hamis olan varsa hayirli olsun adet olanda kalbine huzun vermesin nasipden öte yok birgun bizde minigimizin kokusuyla cenneti yasicaz ay evimi sizi herseyi özledim heryerim delik desik antalya acayip sicak ve sivri sinek dolu 😂😂😂 kurban olam ankarama soguk ayasi bile bi baska 🥰😂😂😂😂
Niye gittinki antalyaya cicem gecmis olsun ıhlarmur aldırt balla karıstırıp ic bol bol sıcak sıcak😇

Kuzular pazartesi yani dün icin doktora randevu almistim son anda iptal ettim. Artik 3 yildir doktoruma güvenimde kalmadi.bu önümüzdeki 2 ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edip regli döngümü ve 3 yil boyuncaki bütün tedavimi yazip başka bir hastaneye gidip doktorla acikca konusucam. Eger senin cocugun olmasi imkansiz derseler en azindan umudumu keserim.belirsizlikten biktim. Bugun reglim devam ediyor.ovulasyon testi yapmaya başladım.koyulasmaya baslamis acaba yine regliykenmi yumurtlicam.Eki Görüntüle 2540971
Olabilir cicegim reglin son günleri önemli olabiliyor yumurtlama olasılıgı yüksek oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X