- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
Bendede hala gelmedi ama test için birazdaha bekliyorumBenim geçti geçtii 30unda geldimaalesef. İnşallah ekime artık :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede hala gelmedi ama test için birazdaha bekliyorumBenim geçti geçtii 30unda geldimaalesef. İnşallah ekime artık :)
Niye gittinki antalyaya cicem gecmis olsun ıhlarmur aldırt balla karıstırıp ic bol bol sıcak sıcakKizlar gunaydin mus mustlu gunler size bayadir giremiodum malum antalyaya gittim dun geldim anam öluom hava degisimi oldu bi carpti hava bide yer carpti asagadan akintim efsoo agzim burnumda akio oh mis bogazlarim parcalanio nolcak bilmiom 2 gun var adete nalet bide nezleden gecikirsem yandim adet olursam 2 gunu hastaneye gitcektim nasil gitcem onuda bilmiom cidden cok kotuyum ilacda icemiom nana limonla duruom caftım kaydi bi gittim hamis olan varsa hayirli olsun adet olanda kalbine huzun vermesin nasipden öte yok birgun bizde minigimizin kokusuyla cenneti yasicaz ay evimi sizi herseyi özledim heryerim delik desik antalya acayip sicak ve sivri sinek dolukurban olam ankarama soguk ayasi bile bi baska
![]()
Ayy pardon evet muhasebede calisiyorum ya biray geriden geliyoruz eylulu yapiyoruz oyuzden karistrdmEkim kiz eylul bitti![]()
Arastirirm tskr ederm hic yumurta catlamamasi gbi bse oluyomu peki blymsnzNetten bak bi ben öyle biliyorum ama araştır yine de
Gerçekmi hakkatmi ciddenmi yavrumOy canım benim amiiiinnnnnnnn çok tatlısın![]()
Olabilir cicegim reglin son günleri önemli olabiliyor yumurtlama olasılıgı yüksek oluyorKuzular pazartesi yani dün icin doktora randevu almistim son anda iptal ettim. Artik 3 yildir doktoruma güvenimde kalmadi.bu önümüzdeki 2 ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edip regli döngümü ve 3 yil boyuncaki bütün tedavimi yazip başka bir hastaneye gidip doktorla acikca konusucam. Eger senin cocugun olmasi imkansiz derseler en azindan umudumu keserim.belirsizlikten biktim. Bugun reglim devam ediyor.ovulasyon testi yapmaya başladım.koyulasmaya baslamis acaba yine regliykenmi yumurtlicam.Eki Görüntüle 2540971
Catlamayinca kist oluyor dioalr cnm ama bi kac gun pik görüp catlayan da cok gec çatlıyor belki de senin yumurtalar degerlendrimeye bakArastirirm tskr ederm hic yumurta catlamamasi gbi bse oluyomu peki blymsnz
İnsallahh böcegimmm minik minik böcek haberleri verelim buralarda insallahİnşallah canım ben bu aydan umutluyum herkes adına bence çok hamişimiz olucak❤❤❤![]()
E nabizda çıkar snrm ben hic yaptırmadım bilmiorum deger aralığını da burda okuduguma gore 1in altında olunca düşük deniyor
Ekledim bile hosgeldin tekrarİnşallaahAdet olcak gibi olsamda bat 4 ekim benide ekler misin
![]()
Proşaktin iyi canım sınırda değil gitme bence boşuna
Bilmiyorum ki canım iyidir inşAllahCanim amh 2.43 cikmis. . Fazlaolmasi iyi degilmis. Benimki iyimi acaba.
Bazen geç çatşayabiliyor diye biliyorum canım hergğn yap silikleşirse çatlamıştır zatenCatlatmadgndanmi cift cikar boyle.gecmi catliyor acaba ensom eylulum 15inde adet olmustum
Ca ne onu bilmiyorum anlamaadım yaniZaten sorun "ca 19.9" sonucunda...
Ca ne onu bilmiyorum anlamaadım yani
Aaaay inşallah yaaa canımmİnsallahh böcegimmm minik minik böcek haberleri verelim buralarda insallah♥♥
![]()
O ne hormonu onu anlamadım dahiliye gidiceğinle alakalı olanDoktor o değer yüksek olduğu için dahiliyeye git dedi zaten
Teşekkür ederim hoşbuldumm inşallah bebeğide bulurum, buluruzEkledim bile hosgeldin tekrar![]()