- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Yaaa kuzum yerimmmmmm seniiii benGerçekmi hakkatmi ciddenmi yavrum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kuzum yerimmmmmm seniiii benGerçekmi hakkatmi ciddenmi yavrum![]()
Negativ gibiKızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
Her an adet olcam hissi var doğru bir sonuç benceNegativ gibiama erkenmidir acaba
Negatif gözüküyor cnm bekle baklm bati daha varKızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
Hayırlısıı olsuunnHer an adet olcam hissi var doğru bir sonuç bence![]()
Yumurtlama günüme göre hesaplayınca bat a 2 var inşallah son günlerde bi değişim olur o kadar istiyorum ki olursa ilk olcakNegatif gözüküyor cnm bekle baklm bati daha var
O da kötü ya onuda yaşamışlığım var testi yapıp negatifi görünce adet olmuştumHayırlısıı olsuunnBende test yaptım bugün negativ di
ama geçiktim gelmiyooda hala
sinirlerim bozulduu
InsAllah hayırlısıyla nasip eder RabbimYumurtlama günüme göre hesaplayınca bat a 2 var inşallah son günlerde bi değişim olur o kadar istiyorum ki olursa ilk olcak
negatif gibi sanki niye beklemiyorsun canım bat a varmış daha benim de bat 4 Ekim aynıyız sanırım üç gün var ama bekleyecem hafta sonuna kadarKızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
Amin inşallahInsAllah hayırlısıyla nasip eder Rabbim
Canım tüm belirtilerim adetle aynı olunca pek ümidim yok bide yumurtlamaya göre bat a 2 olması gerekiyor olsa çıkar diye düşündüm bilmiyorum ki Allahtan ümit kesilmez tabi yinedeNe
negatif gibi sanki niye beklemiyorsun canım bat a varmış daha benim de bat 4 Ekim aynıyız sanırım üç gün var ama bekleyecem hafta sonuna kadar
İnşallah geç döllenmedirrrO da kötü ya onuda yaşamışlığım var testi yapıp negatifi görünce adet olmuştumstreste etkileyebiliyor.. ya da belki geç döllenmedir
Kiyamadim babama bin pisman oldum dugune gittim cidden öluom hic aklima gelmedi ihlamur onu yapam bari kiz hic adet belirtisi yok gecikcemmi ne yineNiye gittinki antalyaya cicem gecmis olsun ıhlarmur aldırt balla karıstırıp ic bol bol sıcak sıcak![]()
Var gibide yok gibide anlamadim siyah beyaz yapsana kuzum net belli oluo ondaKızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
Yarın gitçem inşallah. Bugün misafir gelecekmiş kaldıbenim daha onceki testlerimde piki cok zor yakaladm bu ay hemen pik oldu hayrlisi bklm değişebilir bence takip et sen
günaydın cnm hg gecmis olsun iyilesirsin hemen insAllah adet olmqz da guzel haber alırsın umarım
cnm stres yqsayacaksan gitme ama bence git dene sansini bi kere
Sakin olun kizlar ya adeti bu kadar cok stresle beklerseniz gelmio vucut engellio rahat birakin kndinizi iyiyede kotuyede hazirlikli olunHayırlısıı olsuunnBende test yaptım bugün negativ di
ama geçiktim gelmiyooda hala
sinirlerim bozulduu
aynen öyle bu ay bende öyle yapıyorum ilişki olsun diye uğraşmıyorum bile yani kafamı dağıtıyorum ders çalışıyorum falan filan :)Sakin olun kizlar ya adeti bu kadar cok stresle beklerseniz gelmio vucut engellio rahat birakin kndinizi iyiyede kotuyede hazirlikli olun![]()