Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim kanama nerdeymis kese ile ilgili miymis? Anlamadim da. Dikkat et canim kalkma 3 ay dinlen insaAllah bugunleri atlatacaksin ve fazla kafani yorma yordukça birseyler cikar rahatla biraz ne seni mutlu ediyorsa onlarla ugras😍
Doktor kese yerleşmesi ilgili sorun yapıcaz sanırım kalkmucaksin dedi sadece sonra bi seyelr daha dedi de kanamam çok oldu ya yani eski ye gire çok oldu düştü sandım resmeb😓😓

Annem gelicem çok şükür zaten o gelse sorunum gidecek gibi hissediyorum morlaim sıfır resmeb
Ne güzel annende geliyor moralin yuksek olsun lütfen bugünler icin nelerden geçtin o yüzden bebegine odaklan aklinda kotu seyleri at sen ne kadar sağlıklı düşünürsen vücudun o kadar mutluluk salgilicak boyle dusun ❤

Anlıyorum seni çünkü bende öyleyim yalniz insaAllah birsey olmucak Duam senle canim benim 🤲
Valla kondum bile yok ya lojmanda kimse yok resmen tek başıma olmuyor aklımda sürekli aman bi şey olmasın düşün oturduğum zaman bile ağrı var bi seyboldu diyom hemen

Valla kondum bile yok ya lojmanda kimse yok resmen tek başıma olmuyor aklımda sürekli aman bi şey olmasın düşün oturduğum zaman bile ağrı var bi seyboldu diyom hemen
Seni cok iyi anlıyorum annen gelince yalnizliginda kalmicak insaAllah canım benim şuan uyu dinlen bol bol neler yapmayı seversende onlara odaklan degilse süreç zorlaşır o yüzden ne kadar sakin o kadar rahat geçecek ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X