- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
E Hemen yap şimdiBen yapamadim onu çünkü unuttmustum yapmayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E Hemen yap şimdiBen yapamadim onu çünkü unuttmustum yapmayi
Bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazıp üzerinde tasiyacaksin kuzum gebe olana kadarNasıl yapıyorsunuz kızlar onu
Teşekkür ederim, Allah kabul etsin inşallahBir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazıp üzerinde tasiyacaksin kuzum gebe olana kadaradetten sonra yaziyosun
Amiin canımTeşekkür ederim, Allah kabul etsin inşallah![]()
Ama gecti adetten ciktiktan 3.gun yapılıyormuşE Hemen yap şimdi
Seellllllaaaammmmmsssssselam kızlarrrr güzel bir gün olsun
c life kullananlar nasıl gidiyo benim adetin 4.gün bugün
bakalım erkenmi olcak yımırta![]()
benim 10. gün adetin hala silik çıkıyor.macundan da kustum artıkselam kızlarrrr güzel bir gün olsun
c life kullananlar nasıl gidiyo benim adetin 4.gün bugün
bakalım erkenmi olcak yımırta![]()
inşallah bu ay mucizeni getirir kuzum sana macunSeellllllaaaammmmmsssssben sanirim bir gun sonra birakicam cunku yimirtliycam
adetimin 17. Gunu bugun
![]()
canım daha erkenbenim 10. gün adetin hala silik çıkıyor.macundan da kustum artık![]()
Bilmyrm Kı cnm sanki altomdan bırsey akıyor gbı hissediyorum ama olmayacak gbı gelıyor bılmıyrm KıGunaydin canim benim ❤Ilk defa mi oluyor canim yoksa adet oncesi sendrommu seninkisi de benimde yumurta catladiktan sonra hassaslasiyor
Olumsuz düşünme nede kendini olacak gibi kaptırma canim benim zamani geldiyse olacak olan olur bende yumurtlamadayim ama elden gelen birsey yok Rabbim ol derse olacak eğer vakti dolmuşsa ama diğertürlü ne yapsan nafile o yüzden sakin kalalım ki hormonlarimiz alt üst olmasin birde onlarla uğraşmayalım inşaAllah birgün bizede Rabbim bu duyguyu sağlıkla hayirlisiyla tattiracaktir❤Bilmyrm Kı cnm sanki altomdan bırsey akıyor gbı hissediyorum ama olmayacak gbı gelıyor bılmıyrm Kı
Bol bol dinlen ve bol bol su tüket canim benim hamilesin ya ne desem yanlis olur diye sadece bunlari yapsan dahi gecer insaAllah oyle umuyorum ❤Kimse bilmiyo mu gercekten gribe iyi gelicek bisey![]()
Gece uyumuşum yaaaKoca 8 de ise gidiyor mecbur kalkiyorumise gitsem daha iyiydi ya
kalkiyorum 2 dakika icin sonra o gidiyor uykum kaciyoe
Afiyet olsun canikom ben de uyumuşum geceKocaylan cay icioz hemsom. Sen ne edisen
Canim benim sakin ol stres yaptıkça emin ol gecikecek ben ilk yaptığım ay ayni böyleydim neden olmuyor ne zaman su gün bugün derken stres oldum ve sonrasi geç gördüm ama bu ay rutindim çünkü alıştım olacagi gün zaten pik yapacaktı inan insan rahatken daha çabuk sonuç aliyor kanimca insaAllah sende tez vakit göreceksin onun silik cikmasina aldirma bir anda renk alir zaten o yuzden bosuna strese girme ❤benim 10. gün adetin hala silik çıkıyor.macundan da kustum artık![]()
Fark ettim zaten sesinin cikmamasindanAfiyet olsun canikom ben de uyumuşum gece![]()