Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kızlarrrr güzel bir gün olsun
c life kullananlar nasıl gidiyo benim adetin 4.gün bugün
bakalım erkenmi olcak yımırta :D
Seellllllaaaammmmmsssss😂😂ben sanirim bir gun sonra birakicam cunku yimirtliycam😂 adetimin 17. Gunu bugun😂

Bugun grip olarak uyandim 😔 gribe ne iyi gelicek bisey deyin bana nolurrr 😩 valla kemiklerim agriyo gozlerim yaniyo burnum zaten saril saril akiyo 🥺

Bilmyrm Kı cnm sanki altomdan bırsey akıyor gbı hissediyorum ama olmayacak gbı gelıyor bılmıyrm Kı
Olumsuz düşünme nede kendini olacak gibi kaptırma canim benim zamani geldiyse olacak olan olur bende yumurtlamadayim ama elden gelen birsey yok Rabbim ol derse olacak eğer vakti dolmuşsa ama diğertürlü ne yapsan nafile o yüzden sakin kalalım ki hormonlarimiz alt üst olmasin birde onlarla uğraşmayalım inşaAllah birgün bizede Rabbim bu duyguyu sağlıkla hayirlisiyla tattiracaktir❤🤲 gönlüne düşürmüşse Rabbim hayirlisiyla verecektir umut var olalim canim benim hersey Allah'tan ❤😍

benim 10. gün adetin hala silik çıkıyor.macundan da kustum artık:kızgın:
Canim benim sakin ol stres yaptıkça emin ol gecikecek ben ilk yaptığım ay ayni böyleydim neden olmuyor ne zaman su gün bugün derken stres oldum ve sonrasi geç gördüm ama bu ay rutindim çünkü alıştım olacagi gün zaten pik yapacaktı inan insan rahatken daha çabuk sonuç aliyor kanimca insaAllah sende tez vakit göreceksin onun silik cikmasina aldirma bir anda renk alir zaten o yuzden bosuna strese girme ❤🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X