Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy valla eve geldim calisicak halim yoktu sabah kalktim oyle bi terlemisim ki ustumdekileri sıksan 1 kilo eksilirim biraz dinlenip tavuk suyuna corba yapayim bari 🤷🏻‍♀️
Ayaklarını sırtını koru kalın giyin cicegim dinlende yaparsın limonda sıkarsın icine güzelce oohhh sifa olsun😘

Canim benim sakin ol stres yaptıkça emin ol gecikecek ben ilk yaptığım ay ayni böyleydim neden olmuyor ne zaman su gün bugün derken stres oldum ve sonrasi geç gördüm ama bu ay rutindim çünkü alıştım olacagi gün zaten pik yapacaktı inan insan rahatken daha çabuk sonuç aliyor kanimca insaAllah sende tez vakit göreceksin onun silik cikmasina aldirma bir anda renk alir zaten o yuzden bosuna strese girme ❤🤲
Evet canım rahat olmaya çalışıyorum.merak da ediyorum.gecenn aylarda yum takvimine göre belirleyip o hafta 3 kere iliski oluyor birakiyorduum.smdi günü gorcem insallah.bakalim yanlış zamanlarda mı calismisiz:rolleyes:

kızlar adet gecikmenin 8 günü bu gün hayatımda ilk defa adetim bu kadar gecikti idrar testi yaptım ne gatif çıktı 10 gündü kasık ağrım var ha hastalandı m diyorum bakıyorum yok olmadı bi türlü göğüslerim şiş 5 gündür ağrıyor idrar test yaptım negatif çıktı 😔 sizce neden böyle

Kızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır Rabb'imin bı bildiği dualarımdasin 🤲😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X