Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dinlememeye çalışıyorum ama kasık ağrısı daha da fazlalaştı yanına bide bel ağrısı eklendi yan oturabiliyorum resmen, benim adetimde bile çok az ağrım olur ya bilmiyorum ters bişey yoktur inşallah
İnşallah kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü bugün belki hamilesindir

Ciceklerim benim sag arka kaburga bölgemde agrı acı oluyor ani bir anda geliyor arada ve kısa sürüyor böyle birsey yasayan oldumu aramızda nedeni ne olabilir?😞
Nanacım bazen ben ev havalansın diye cam yada balkon kapısını açıyorum sonra işe dalıp kapatmayı unutuyorum yanlarım ağrıyor o zaman, sen de üşütmüş olmayasın havalar çok soğuk

Nanacım bazen ben ev havalansın diye cam yada balkon kapısını açıyorum sonra işe dalıp kapatmayı unutuyorum yanlarım ağrıyor o zaman, sen de üşütmüş olmayasın havalar çok soğuk
Cam cerceve acıtımda özellikle dikkat ediyorum ben kuzum hırkam mutlaka oluyor üstümde ve terlememeyede calısıyorum yinede olurmuki böylesi😞

Sürekli evde oldugum icin üsütecek bir durumum olmadı cicegim simdi internetten arattım hamilelik dıs gebelik akciger karaciger safra tası gibi bir sürü neden yazıyor hem heyecanlandım hemde korktum burdan bir sormak istedim🙁
Hic böyle ince bir sıclama acı hissi olmamıstı kaburgamda sanki karacigerim agrıyor gibi🙁
Nete ne bakion . Ona baksak hemen olcez zaten.
Ev diye belki ince giyinmissindr gece falan usutmussundr. Endiselnme cnm. Nefes alip verrken de acio mu icin

Cam cerceve acıtımda özellikle dikkat ediyorum ben kuzum hırkam mutlaka oluyor üstümde ve terlememeyede calısıyorum yinede olurmuki böylesi😞
Bilemiyorum canım yani dikkat ediyosan olmayadabilir, bebekte olabilir bu ay saldım demiştin belki süpriz yapıcaktır sana :dua:

O zaman ayrı canım benim kız hamilemisin yoksa belki seninde belirtin bu olur 🥰
Sanmıyorum kuzum dün seytana uydum bir ovü yapayım dedim yum döneminden yeni cıktım galiba t hafif silik cıkmıstı 😒 insallah diyelim yinede ama baska bir sorun var sanki bende halimde yok hic bugün karaciger yaglanması falanmı oldu acaba yaa😫

Hayir 2 asilamamda da hic birsey kullanmadim. Adetim gecikmedi erken geldi hatta beklenen tarihten 4 gun once geldi
Aşılamada progestan neden kullandırılırki ilk kez duydum
bilmiyorum bende ilk defa asilama oldum 15 gün vajinal Sabah aksam kullan dedi.. eger positiv cikarsada kontrole gelene Kadar devam kullan dedi.. ama neden verdigine dair hic bi bilgim yok.. internette okudugum kadariyla tutunmasina yardimci oluyormus.. buda resmi
Utrogestan.webp

Canım bata daha 12 gün var ya olsa bile bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum belki de ayaklarımı üşüttüm bilmiyorum sen ne alemdesin var mı belirtiler
Varmış daha ama bence kötü bişey değildir benimde 9 gün var bata açıkcası Anlayamıyorum yani kasık ağrım var net bi şekilde bide günde 1 kere gelen akıntım var karnımın alt kısmı ağrıyo bide yumurtlama günü başlayan göğüs dolgunluğum bide ağrım var benim daha önce ne adette ne yumurtlamada göğüs ağrım olmazdı böyle işte canım bence en büyük belirtdi adetin geçmesi

Nete ne bakion . Ona baksak hemen olcez zaten.
Ev diye belki ince giyinmissindr gece falan usutmussundr. Endiselnme cnm. Nefes alip verrken de acio mu icin
Simdi alıp verdim acımadı canım ama kalktıgımda acıyordu nefes alıp verirken kocaya soruyorum iki gecedir acıyorsun üzerini bana degilde yorgana sarılıyosun sırtın hep acıkta kalıyor diyor😞

bilmiyorum bende ilk defa asilama oldum 15 gün vajinal Sabah aksam kullan dedi.. eger positiv cikarsada kontrole gelene Kadar devam kullan dedi.. ama neden verdigine dair hic bi bilgim yok.. internette okudugum kadariyla tutunmasina yardimci oluyormus
Ama döllenirse yardımcı oluyor döllenmediyse boşa kullanmış oluyorsun yan etki yapıyor sonucta

Canım valla benim yumurtlamadan itibaren sürkli sol kasık ağrıdı sandımki tekrar yumurtluyorum hiç geçmedi düşün inş bebiş yerleşiyodur😍
Benimde sağ kasığım ağırıyor ve karnımın alt kısmı dün başladı bilemiyorum belirtilere asla inanmıyorum

Sanmıyorum kuzum dün seytana uydum bir ovü yapayım dedim yum döneminden yeni cıktım galiba t hafif silik cıkmıstı 😒 insallah diyelim yinede ama baska bir sorun var sanki bende halimde yok hic bugün karaciger yaglanması falanmı oldu acaba yaa😫
Ay sende benim gibi ne alaka şimdi valla ne biliyim aşko bu ayın süprizi sendedir belki 😂

bilmiyorum bende ilk defa asilama oldum 15 gün vajinal Sabah aksam kullan dedi.. eger positiv cikarsada kontrole gelene Kadar devam kullan dedi.. ama neden verdigine dair hic bi bilgim yok.. internette okudugum kadariyla tutunmasina yardimci oluyormus.. buda resmi
Eki Görüntüle 2566897
Ben bu markadan kullanmıyorum başka kullanıyorum hatta benim 100 mg senin 200 mg çok sğır vermiş bence kullanmasaydın hamile olmama rağmen 100 mg kullanıyorum ben çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X