- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Amın kuzum inşallahTadacaksin insAllah❤ Rabbim in hazinesi bol senin için de mis kokulu günler gelecek insAllah canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın kuzum inşallahTadacaksin insAllah❤ Rabbim in hazinesi bol senin için de mis kokulu günler gelecek insAllah canım
![]()
Bekle bakalım cnm belki gec dollenmedırYok cnm çıkmadı
Amın kuzum inşallah ya ınsallahCanım belki erkendir 3 gün varmış hem daha belli olmaz hayırlısı olsun İnşallah
Ederim tabiki cnmAmın kuzum inşallahbanada dua et cnm ınsallah Fatma adım hamılenın duası tez kabul olurmus banada dua et
![]()
Gidip gelip sovuyorum antibiyotik vermemeleri lazim diyo bide bugun dedim dalga mi geciyosunn! Guya maske takiyodun sigara icicem konusucam diye maske 10 dakika anca takili kaliyo yuzundeMalesef gebelkte daha cabuk bulasio insana. Hemen de gecmio![]()
Tesekkur ederim balim insallahYaaa tüh cnm baya kötü olmuşsun şifa olsun insAllah ilaçlar dikkat et
İnsallah tatlim insallahGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın![]()
Şimdi de cnm kalbinden Fatma kardesıme bana verdıgın gıbı sevindirici haberı nasıp et yarabbim de cnmEderim tabiki cnm![]()
Şimdi de cnm kalbinden Fatma kardesıme bana verdıgın gıbı sevindirici haberı nasıp et yarabbim de cnm
Yok cnm yaBu arada zehradan haber var mi?
Sabır canım herşeyin bir vakti var unutms inşallah o vakit hayırlı zamanda gelicekOyle ama cnm artık Bn de ne yapacgımı bilmyrm kı
Tesekkur ederim bebegim sizde dikkat edin bakk salgin var
Tarlusal verdi doktor cnm sanmıyorum adet gecikmesinin 13.günündeyimBekle bakalım cnm belki gec dollenmedır
Valla ben de anlamadım zaten neyse bebek de iyi mi bilmiyorum yarın gidicem kanamam o gün asidi oldu demiştim ya ondan sonra da oldu hemde baya oldu o gün full hastanede kaldım doktor bebek iyi dayanıyor annesi dedi de bakalım annem yanımda kaynanam da atladı geldi şuan da midem bulanıyor falan gidiyor böyle düşse kalkaMalesef ben bilmiyorum kuzum![]()
Kayinvalidem evimi her yerini kalkamıyorum ya değiştirdi allahım bide eşim geliyor eve yanıma geliyor aşkım iyimsiin diyo annesi ah dizlerim dizlerim ev ev degilmi iş bitmiyor diyi eşim de onu da nazliyir sanki hamile o varya bilerek yapıyor ben yapma diyom o kadae akşam kocama yaptım dememek için yapıyorValla ben de anlamadım zaten neyse bebek de iyi mi bilmiyorum yarın gidicem kanamam o gün asidi oldu demiştim ya ondan sonra da oldu hemde baya oldu o gün full hastanede kaldım doktor bebek iyi dayanıyor annesi dedi de bakalım annem yanımda kaynanam da atladı geldi şuan da midem bulanıyor falan gidiyor böyle düşse kalka
Hadi hayırlısı inşallahhhhSu an kasik bolgemde kanim kayniyor sanki pit pit atiyor ince bir sekilde de degil![]()