Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayinvalidem evimi her yerini kalkamıyorum ya değiştirdi allahım bide eşim geliyor eve yanıma geliyor aşkım iyimsiin diyo annesi ah dizlerim dizlerim ev ev degilmi iş bitmiyor diyi eşim de onu da nazliyir sanki hamile o varya bilerek yapıyor ben yapma diyom o kadae akşam kocama yaptım dememek için yapıyor
Canım boşver takma sen stres iyi gelmez sana şuan takma bir süre dayan yapıcak birşey huylu huyundan vazgeçmiyor ama eşinin yaptıgıda ayıp tabi ama bebeğin için iyi olman lazım 🙏

Gidip gelip sovuyorum antibiyotik vermemeleri lazim diyo bide bugun dedim dalga mi geciyosunn! Guya maske takiyodun sigara icicem konusucam diye maske 10 dakika anca takili kaliyo yuzunde 😡
Al sen tak artk maskeyi. Valla neremizden hastalk kapcagimiz belli olmuo artk.

çok geçmiş olsun canım çok kötü oluyor vala ilaçta kullanamayinca
günaydın canım sağlıkla gelsin insAllah kızın 15 haftalık gözüküyodn hemen belli oldu mu bende çok merak ediyorum bı daha ki kontrolde 13 haftalık olucaz biz acaba beklesem mi bı kaç hafta daha
Amin inşallah. Doktorum kesin olmamakla beraber kız dedi. Ama yüksek ihtimal kız dedi😍. En iyisini doktorun bilir bazıları 16 haftaya kadar tahminde bulunmak istemiyor kesinleşmesini bekliyor. Bizimki biz çok merak edince söyledi 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X