- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Tm cnm inşallah gerek kalmazKararliyimmi bilmiyorum ya cok aradayim
Insalllaahhh ya bakalim simdi doktora gidiyoruz konusmaya sadexw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm cnm inşallah gerek kalmazKararliyimmi bilmiyorum ya cok aradayim
Tupten korkuyorumTm cnm inşallah gerek kalmaz
Güzel haberlerle don cnmKararliyimmi bilmiyorum ya cok aradayim
Hayır hayır öyle düşünmek yok, moralsizleşmek yok![]()
![]()
Kızlar Moralım alt üst oldu Baska bı arkadasım yine doğurmuş şimdi paylastı canım yandı yaa canım ne desem ne durumda oldugumu kelimelere sığdıramıyorum içim yanıyor ne desem bilemiyorum Moralım sıfır üstüme üstüme geliyor galiba Ne kadar kotu oldum bilemezsiniz canımın içi yanıyor resmen
![]()
Canım 1 gunde 2 darbe aldım resmen yaaHayır hayır öyle düşünmek yok, moralsizleşmek yokdua edecez, bizede nasip edecek rabbim
Ya bisey sorucam biliyor musun acaba assagisi agriyor arada su an yani vajinal bölgem bu nedendirGüzel haberlerle don cnm
Cnm çok geçmiş olsun inş Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAy inşallah kuzm inşallah artk o güzelliğe kavusmak zamanı gelmiştir
Herşeyin hayırlısı isterken hayırlısını dilemekte lazım ay inşallah bebiş vardırAynen Oyle ama cnm cok kotu hissediyorum elimde degıl cnm ne desemde bos ne yapsam da bos ben neler yapıyorum ama bekliyorum bakalım adete 2 gun kaldı hayırlısı artık cnm![]()
Anladım görüş bakalım yinede o zamanOn gorusmeye ya bakalon ne lazim ne gerekli vs
Hafif koyulasıcak gibi canım yapmaya devam etkızlar ilk kez yapıyorum bu ay ovu.smdi yumurtlama olmak üzere mi acaba bugünkü biraz koyu sanki? biraz bilgi verebilecek var mi![]()
3 gün canımEn koyu ciktiktan sonra ilişkiye kaç gün devam ediliyor
Hayırlısı böyleymiş canım üzülme elbet olucakKızlar ne yapiyorsun
Bugün bat ama hamile degilim![]()
Canım böyle yaparak kendini üzersin böyle yapma çok zor biliyorum ama buda senin sınavın sabredip üstesinden gelmen gerekli sende yaşıcaksın bu duyguları inan bana herşey güzel olucak![]()
![]()
Kızlar Moralım alt üst oldu Baska bı arkadasım yine doğurmuş şimdi paylastı canım yandı yaa canım ne desem ne durumda oldugumu kelimelere sığdıramıyorum içim yanıyor ne desem bilemiyorum Moralım sıfır üstüme üstüme geliyor galiba Ne kadar kotu oldum bilemezsiniz canımın içi yanıyor resmen
![]()
Nana ban mı yediiii![]()
Aynen canimHayırlısı böyleymiş canım üzülme elbet olucak![]()
Canım yumurtanın catladigi için olabilirmiYa bisey sorucam biliyor musun acaba assagisi agriyor arada su an yani vajinal bölgem bu nedendir