- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Bilmiorm ki gorunmuo biseyAna neden kız nerde atışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiorm ki gorunmuo biseyAna neden kız nerde atışmış
Canım değerlendir bugün mutlaka yumurtlama başlamış görünüyorkızlar bakın hele.koyulugu iyi mi yumurtladim anlamina mı geliyor şimdi.dun sabah 7 de falan yapmıştım silikti.simdi böyle çıktı.kacirmadim demi onemli günü?şu an yumurtladim mı yoksa yumurtlama olmak üzere mi?
Tamam canımCanım değerlendir bugün mutlaka yumurtlama başlamış görünüyor
kızlar bakın hele.koyulugu iyi mi yumurtladim anlamina mı geliyor şimdi.dun sabah 7 de falan yapmıştım silikti.simdi böyle çıktı.kacirmadim demi onemli günü?şu an yumurtladim mı yoksa yumurtlama olmak üzere mi?
Bilmiorm ki gorunmuo bisey
Canım testin pikk değerlendir cnmkızlar bakın hele.koyulugu iyi mi yumurtladim anlamina mı geliyor şimdi.dun sabah 7 de falan yapmıştım silikti.simdi böyle çıktı.kacirmadim demi onemli günü?şu an yumurtladim mı yoksa yumurtlama olmak üzere mi?
Tamam canım bakalım bu ay kismetimizde vardır inşallah❤Dün Sabah ilk idrar yaptiydim aşırı silikti.evet bu saatler daha iyiymiş galiba ovu içinTam zamanı canım. Bugün ve 3 günü değerlendir, sonra günaşırı devam edersin. Testi çok erken yapma zaten. 12:00 - 18:00 arası iyidir.
pik dediğiniz şey bu oluyor galiba tamamdirCanım testin pikk değerlendir cnm
Birak bence ben pik gördüğüm gun biraktimAy bir de macunu sabah aç karna içtim en son.su an artık bırakayım mı?
Tamam canım bıraktım gittiBirak bence ben pik gördüğüm gun biraktim
Tamam canım bakalım bu ay kismetimizde vardır inşallah❤Dün Sabah ilk idrar yaptiydim aşırı silikti.evet bu saatler daha iyiymiş galiba ovu için![]()
Amin kuzum amin inşallahİnşallah canım benim, hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşalım. Yeni bir yıla güzel haberlerle başlayalım.❤
TuunnaayydddiiinnnnnssssssssssssTunydinlar gencleeeer![]()
Napisan ortaaakTuunnaayydddiiinnnnnssssssssssss![]()
Cay demliyomm gel içekNapisan ortaaak![]()
Afiyt olsn yavrmCay demliyomm gel içek![]()
Grc kiz biz zabahiin korunde yapıyoruzAfiyt olsn yavrm
Biz kahvltimizi yaptk.![]()