Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım senin bat günün listemde yazmıyor adetin gecikmismiydi?
Ovü testinide instagramdan birgebenin günlüğü sayfasından sipariş ver gelsin adetinden hemen sonra başlarsın yapmaya tarif eder sana burda arkadaslar nasıl kullanacagını.
Eger adet tarihinde gecikme olmadıysa gecikmeyi bekle gec döllenme olduysa kandada kesin sonuc cıkmayabiliyormus ümitlendirmek gibi olmasın
Bugün adet olmam lazım ama şuan gelen giden yok
Bana şey garip geldi zaten daha önce de kandan baktırdım ama hep küçük de olsa bi değer olurdu bunda hep 0 0 0 yazıydu

Zekta Zekta canm sende herhangi bir rahim sorunu yada hormon problemi varmı, inşallah yoktur,
Şey amaçlı sordum clife için, bende sorun yok ama işte umud fakirin ekmeği aldm clife, ters teper diye korkuyorum :D

günaydın kızlaaaar
:KK200:
sanırım ben de bugün ovu de pik göreceğim
sabah son kez yedim macunumu
yarından itibaren yemem
bakalım pik kaç gün sürecek
hafta sonuna kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum

Zekta Zekta canm sende herhangi bir rahim sorunu yada hormon problemi varmı, inşallah yoktur,
Şey amaçlı sordum clife için, bende sorun yok ama işte umud fakirin ekmeği aldm clife, ters teper diye korkuyorum :KK70:
Canım bende açıkcası çok problem yoktu sadece stres yaptığımda bu hormonlarıma vuruyodu onun dışında bi sorunum yoktu yok yok hiç
Bişey olmaz bu macun yumurtlamaya iyi gelen bişey içindekiler şifalı bitkiler

günaydın kızlaaaar
:KK200:
sanırım ben de bugün ovu de pik göreceğim
sabah son kez yedim macunumu
yarından itibaren yemem
bakalım pik kaç gün sürecek
hafta sonuna kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum
Hadi inşallah kuzum şifa olsun

Canım bende açıkcası çok problem yoktu sadece stres yaptığımda bu hormonlarıma vuruyodu onun dışında bi sorunum yoktu yok yok hiç
Bişey olmaz bu macun yumurtlamaya iyi gelen bişey içindekiler şifalı bitkiler
Allah razı olsun canım cevapların için

Yarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım🥰

Bende terleyerek uyandım bu sabah

Yarın sabah ilk idrarla test yap canım

Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını😘

Ay insallah vardır beybinnnn🥰

Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım
Vallahi cnm üzülecek zamanım olmadı dun agrıdan ölüyordum Az kalsın 3 defa kustum neden bende blmyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X