Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
kız ne oldu erken adet mı oldun.ovulasyi
Herşeyn organize olması gerekiyor 😂 ben adet olduum camdan atlamaya gidiyorum 😂
oldun mu canım.bence olduysan ovulasyona kesin devam et bu ay da.macuna da devam et.ben adet olursam inofolic combi mı ney ondan kullancam belki macuna da devam edebirim bilemiyorum

Bakalım kuzum bi bakarsın kafama esti kullandım senin söylediğinde bana çok mantıklı geldi nananınkide aman artık hayırlısı be canım
sen iyi ol ki bebeğin de sağlıkla gelsin umudunu kaybetme Rabbim okunan ezanlarin hürmetine nasip edecek insAllah canım
Kızlaar merhaba, yeniyim aranızda😊 bu ay çok umutluydum ama maalesef bugün kırmızıları gördüm. Ovulasyon koyulaştı koyulaşacak derken olmadı anlayacağınız. Bu ay yumurta takibine başlıyorum kadın doğumcuda. Birbirimize destek olarak daha kolay atlatacağımızı düşündüm bu bekleme süreçlerini. Koştum geldim😀 inşaallah herkes en kısa zamanda güzel haberlerini verir 🙏
Hg cnm insAllah kısa zmnda nasip eder Rabb'im

Haha delimin ettigi duaya bak🤣🤣
İnsallah bekletmeden gelir bebeginde dogumunu umursarsın kuzum❤😍
Sadece saglıklı olmak icin tüket hayırlısı allahtan sonucta sahsen ben öyle yapacam bir ocagı iple cekiyorum sende hemen basla kuzum😍😘😘
Çook haklısın nanam başla kız belkide senin de vesilen budur 🙏🏻

Benim ayın 11’ i pik oldu. 14 gün geçince yani 25’i hastalandım. Senin pik 12’siyse, 14 gün sonra 26’sı yani bugün olman lazım
Ha ben çatlamadan itibaren sanıyorum çünkü 12 sinde test pik yaptı 14 ğnde çatladı

İkinizede benzeyecek cicegim sonucta beraber yaptınız :KK70: :KK70: :KK70:
🙈 deil miii 😊
Anammm anamm agzını seveyim burnunu yiyeyim aynı sen kız fatma 🤭😍😇benim ki de erkek dedi değişmez se bakalım. Yoksa kızımı verirdim bu yakışıklıya.
Biz de ki avina cikariz napalm 😀
😊 ben de bnm diom ama bklm nasil bisy cikcak . Insllh hepsi hayrli evlt olur

Morfolojiyle ilgili yazdığınızı görünce cevap vermek istedim :) Ben eşimin morfoloji (1), hız ve sayı sorununa rağmen doğal yolla hamile kaldım. 1. derece varikosel demişlerdi hem de. Birkaç ürologtan sonra gittiği son ürolog bir tane bile yeter diyip bizi rahatlatmıştı. Vitamin kullanmaya başladığı ay hamile kaldığımı öğrendim.
canım ne vitamini kullandı eşin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X