Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bizde uğraştık, bir çok şeyi düzelttik ama morfolojiyi düzeltemedik, hızımız iyi sayımızda çk yüksek değil, çatlatma iğnemde tutmadı, böyle okudukça hamile kalanları görüdkçe umud yeşeriyor içimde
Olur canım merak etme en ummadıgın anda olur takviye falan kullanın vitamin falan baya etkili oluyor

Morfoloji kaç canım benim 2 arkasımın esi morfoli bazen 1 baze 2 cıkıyordu testlerde ikisininde bebeği oldu
2 canım bizimde çıkmıyor ne yaptımsa olmuyor, rabbim bizede nasio etsin inşallah

İnşaallah işe yarıyordur... şifa olsun 🌸
İnşallah yarar, teşekkür ederiz 🌹🌹

Olur canım merak etme en ummadıgın anda olur takviye falan kullanın vitamin falan baya etkili oluyor
Kullanıyoruz canım 5 aydır ilaç, ekstra bir sürü şey yapıyorum ama morfoloji ilerlemiyor, ama sen ve senin gibiker oldukça moralim yerine geliyor, çok şükür
Bir gün bizde olacaz diyorum 🌹

2 canım bizimde çıkmıyor ne yaptımsa olmuyor, rabbim bizede nasio etsin inşallah

Kullanıyoruz canım 5 aydır ilaç, ekstra bir sürü şey yapıyorum ama morfoloji ilerlemiyor, ama sen ve senin gibiker oldukça moralim yerine geliyor, çok şükür
Olucak elbet canım benim eşimin morfolojisi 4tü ama doktor bana şey demişti morfoloji çokta önemli değil 1 olup çocugu olanlar car demişti o yuzden içini ferah tur

Kızlar benimde az önce eşimin sperm testi sonuçlarını aldık maalesef baya kötü çıkmış embriyoloğun söylediğine göre. Pazartesi ürolojiye gideceğiz... canımız baya sıkkın🙁

Canım Rabbğm tez vakit nasip etsin inş

Kızlar benimde az önce eşimin sperm testi sonuçlarını aldık maalesef baya kötü çıkmış embriyoloğun söylediğine göre. Pazartesi ürolojiye gideceğiz... canımız baya sıkkın🙁
Sıkma canını biz ne kötülerden nerelerde geldik, düzeliyor

Bakın lütfen 😶

Eklentiler

• IMG_20191227_175216.webp
    IMG_20191227_175216.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
Biri 15 in ilk hali diğeride 16 nın

Eklentiler

• IMG_20191227_175136.webp
    IMG_20191227_175136.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20191226_175630.webp
    IMG_20191226_175630.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Üzüldüm Allah size sağlık versin demekki sağlıklı değildi ama istersen başka doktora da görün bazen kalp atışı daha geç oluyor kese olayını bilmiyorum ama

Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Rabbim yardimcin olsun kuzucum cok uzuldum 😭 insallah Allahım tez zamanda saglikli gebelik ve saglikli sihhatli bebek versin sana 🤲🏻

Eminler mi canım belki geriden geliyordur ya da kalp atışını alamadı başka doktora da mı gitsen😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X