Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükmüş zorlanmassın inşallah canımSağol canım inşallah, 2,5 yaşında
Canım ben gecen ay bu pembe testlerden kullandım iki tane. Ikisinde de saatler sonra ikinci çizgi oldu. Bende umutlanmıştım ama regli olmustum o ay. Bence 1-2 gun sonra erken gebelik testlerinden dene derimKizlar herkese merhaba bata daha 5 gun var, dun dayanamayip bi gebelik testi yaptim tabi ki negatif cikti ben de banyoda birakip evden ciktim gece geldigimde cook silik bi cizgi cikmisti, sonradan cikan cizgiler gecersiz diyorlar biliyorum ama sizce bi anlami var midir?
MerhabaÖlçüme göre 6+2 görünüyor. Kalp atışının şimdiye çoktan olması lazımdı dedi doktor. Ama 8. 9. Haftalarda ancak duyan bir çok da insan var. Bilmiyorum.
Bilmiyorum. Olabilir mi?Merhaba
Kistle alakali olabilirmi
Cikolata kisti bazen etki edebiliyor diye biliyirum bebegin kalbi durmasi gibi.Bilmiyorum. Olabilir mi?
Olur inşAllah canım stres yapma yumurtlama gunu takip edebilirsin6.5 aylık evliyim korunmuyorum 6 aydır
Teşekkür ederim canimTamam cicegim aileniz hakkında en hayırlısı olsun insallah rabbim yüzüne gülsünne zaman istersen buradayız
![]()
Her ay bir olmayabilir canım benimde adetim duzenli ama yumurtlama hep aynı tarihte olmuyo hsg de geciktirme cektir adet bitiminde cekiliyor esin test vermediyse oda versin inş rabbim tez vakit nasip eder beklemek zor birde unuttum söylemeye yumurta 11 mm dir belki 11 cm çok l buyuk olurArkadaşlar merhaba birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Kafam çok karıştı okadar okuyorum arastiriyorum ama net bir cevap bulamadım. Bu ayın 23 ünde doktora gittim. Kontrol için 18 ay oldu evleneli hiç korunmadik hsg istedim. Muayene etti iki tane yumurtan oluşmuş gelişmiş kist diye geçiyor dedi sevinmelimiyim üzülmelimiyim ? Biri 11 cm dedi birini hatırlayamıyorum heyecandan. Adetin ikinci günü gel dedi. Şimdi bu nedemek oluyor ve adetime çok az kalmıştı. Yumurta oluştuysa ki bu adete 14 gün varken oluyor diye biliyorum gecmi yumurtladim. Veya o yumurtalar döllenmezse nezaman adet olurum lütfen bilen biri yardımcı olabilirmi ?
Kist mi olmuş dedi yani? Tam anlayamadım canım. Sen adetin kaçıncı günü gittin şimdiArkadaşlar merhaba birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Kafam çok karıştı okadar okuyorum arastiriyorum ama net bir cevap bulamadım. Bu ayın 23 ünde doktora gittim. Kontrol için 18 ay oldu evleneli hiç korunmadik hsg istedim. Muayene etti iki tane yumurtan oluşmuş gelişmiş kist diye geçiyor dedi sevinmelimiyim üzülmelimiyim ? Biri 11 cm dedi birini hatırlayamıyorum heyecandan. Adetin ikinci günü gel dedi. Şimdi bu nedemek oluyor ve adetime çok az kalmıştı. Yumurta oluştuysa ki bu adete 14 gün varken oluyor diye biliyorum gecmi yumurtladim. Veya o yumurtalar döllenmezse nezaman adet olurum lütfen bilen biri yardımcı olabilirmi ?
Adetime 1 haftaya yakın vardı yumurtalar gelişmis yumurta kisti dedi kistmi yine dedim oyle geçiyor dedi bende tam anlayamadımKist mi olmuş dedi yani? Tam anlayamadım canım. Sen adetin kaçıncı günü gittin şimdi
Ay. Evet yanlış yazmışım mmHer ay bir olmayabilir canım benimde adetim duzenli ama yumurtlama hep aynı tarihte olmuyo hsg de geciktirme cektir adet bitiminde cekiliyor esin test vermediyse oda versin inş rabbim tez vakit nasip eder beklemek zor birde unuttum söylemeye yumurta 11 mm dir belki 11 cm çok l buyuk olur![]()
Bazı aylar oluşan foliküller çatlamayabiliyor. Gelişiyor ama kalıyor orada çatlamıyor. Bir sonraki Adetinle atılıyor genelde. Seni o yüzden adetinin 2. Günü çağırdı. Atılmış mı yoksa kist olarak kalmaya devam etmiş mi ona bakacaktır. Ayrıca yumurta oluşumuna falan da bakar. Sen şimdilik kafana bir şey takma ama adetin 2. Günü mutlaka gitAdetime 1 haftaya yakın vardı yumurtalar gelişmis yumurta kisti dedi kistmi yine dedim oyle geçiyor dedi bende tam anlayamadım![]()
Geldim cicegim geldim anam nasılsınnnn