Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar ben 9 ay yokum doktorum bana 1 sene hamile kalamazsın dedi zaten öpüyorum hepinizi. Sanırım Allah’ın bana bir sınavı bu bipolar rahatsızlığı. İnşallah hamile kalmam bu ilaçlarla çünkü otistik bir bebeğim olabilirmiş. Allah isteyen herkese versin. Ben ilk bir arınayım şu ilaçlardan doktorum zararsızlara bir geçsin sonra yine geleceğim. Bu arada yeni yıldan tek bir dileğim var anne olabilmek. İyi bir anne. Ağlıyorum şu an sizi seviyorum her birinizi tanımasam da. İnşallah Allahım size en yakın zamanda birer evlat verir. Hayırlısı böyleymiş
Insallah bu hastalik gecer sapasaglam bir evlada sahip olursun iyi dilekerin icin Allah razi olsun 😍 her ne kadar birbirimizi tanimasak da kalben cok yakiniz birbirimize . Rabbim gonlundeki en yakin zamanda karşına cikarsin insallahh sen cok guzel sabirli bir anne olucaksin hakediyorsun çünkü 😍

Hanımlar ben 9 ay yokum doktorum bana 1 sene hamile kalamazsın dedi zaten öpüyorum hepinizi. Sanırım Allah’ın bana bir sınavı bu bipolar rahatsızlığı. İnşallah hamile kalmam bu ilaçlarla çünkü otistik bir bebeğim olabilirmiş. Allah isteyen herkese versin. Ben ilk bir arınayım şu ilaçlardan doktorum zararsızlara bir geçsin sonra yine geleceğim. Bu arada yeni yıldan tek bir dileğim var anne olabilmek. İyi bir anne. Ağlıyorum şu an sizi seviyorum her birinizi tanımasam da. İnşallah Allahım size en yakın zamanda birer evlat verir. Hayırlısı böyleymiş
Önce sağlığını düşün cnm ben 4 yıl boyunca antşdepresan kullandım ve iyileşmeden doktorumun onayını almadan çocuk düşünmedim çünkü daha kötü olabilirdi. Üzülme lütfen önce sağlık huzur önemli bebek olur inş zamanı gelince..

Evet ya normalde çok düzenlidir çok nadiren 2 3 gün olurdu.. Ya belki senin vardır gel döllenme olan da oluyo ama yine de kötüye hazırla kendini çünkü beklenti içine girince adet daha da geickiyo. Benim ilaç bitmesine rağmen 8 gün gelmedi hep araştırdım yine hamile olabilirim diye içimden geçirdim. Ne zamanki düşünmedim olayım artık adet dedim ve oldum

Anladım canım benim de gevikse en fazla 3 gün gecikirdi
Bu ay bi beklwntim de yoktı aslında hastaneyi aradım randevu alıcaktım gün bulamadım
Bende bekliyorum hayırlısı neyse o olsun

Anladım canım benim de gevikse en fazla 3 gün gecikirdi
Bu ay bi beklwntim de yoktı aslında hastaneyi aradım randevu alıcaktım gün bulamadım
Bende bekliyorum hayırlısı neyse o olsun
Cnm belki geç döllenme de olabilir. Doktorum 10 gün sonra muayeneye çağırdı beni. 10 günü geçtiyse git bence doktora varsa anlar çünkü rahimde Kalınlaşma oluyomuş yoksa da söktürücü verir rahatlarsın en azından

Cnm belki geç döllenme de olabilir. Doktorum 10 gün sonra muayeneye çağırdı beni. 10 günü geçtiyse git bence doktora varsa anlar çünkü rahimde Kalınlaşma oluyomuş yoksa da söktürücü verir rahatlarsın en azından
Gec yumurtlama olursa gec mi adet olunur bi bilgin var mi ? Benimde bugundu batim daha,gelen giden yok normalde sabah olurdum🤔ya da önceki gun

Gec yumurtlama olursa gec mi adet olunur bi bilgin var mi ? Benimde bugundu batim daha,gelen giden yok normalde sabah olurdum🤔ya da önceki gun
Tabi öyle oluyo cnm bildiğim öyle yani.

Canım bugün gecikmemin 8.günü iki gün sonra giderim olmazsam eğer
Ama kasıklarımda baskı var bende beklemiyorum açıkçası mevsim geçişi falan diyorum ondan gecikmiştir heralde
Ümitlenince zor oluyor çünkü

Kızlar yardımm yorumlarmısınız ovü testini?
Pik olmuş mu en önemli ilişki bugün mü yoksa yarın mı yardım ☹️

Eklentiler

• F0128B63-7770-4B6E-958F-9BB8579B2314.webp
    F0128B63-7770-4B6E-958F-9BB8579B2314.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
Sağol güzel duaların için amin inşallah seninde gönlünün hayırlı muradı gerçekleşir

Sakın üzülme kuzum vardır bundada bir hayır bu günler geride kaldığında gülüp gececeğin cok güzel bi ömrün olsun evlatlarınla dualarını eksik etme allahtan ümidini kesme güzel bi gelecek için sabret 🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X