Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bugün gecikmemin 8.günü iki gün sonra giderim olmazsam eğer
Ama kasıklarımda baskı var bende beklemiyorum açıkçası mevsim geçişi falan diyorum ondan gecikmiştir heralde
Ümitlenince zor oluyor çünkü
Bence de git cnm inş seninki bebektendir

Hanımlar ben 9 ay yokum doktorum bana 1 sene hamile kalamazsın dedi zaten öpüyorum hepinizi. Sanırım Allah’ın bana bir sınavı bu bipolar rahatsızlığı. İnşallah hamile kalmam bu ilaçlarla çünkü otistik bir bebeğim olabilirmiş. Allah isteyen herkese versin. Ben ilk bir arınayım şu ilaçlardan doktorum zararsızlara bir geçsin sonra yine geleceğim. Bu arada yeni yıldan tek bir dileğim var anne olabilmek. İyi bir anne. Ağlıyorum şu an sizi seviyorum her birinizi tanımasam da. İnşallah Allahım size en yakın zamanda birer evlat verir. Hayırlısı böyleymiş
İlk ddefa duydum bu rahatsızlığı gecmiş olsun canım gecici bişeymi 😑 nasıl anlaşılıyor

kızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤

kızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤
Cok gecmis olsn cnm. Demk ki hayrlisi boyleymis. Hamile kalsydin blki daha zor olcakti. Allh acil sifalar versn inslh

Kesinlikle canım sağlık en başta gelen şey🙏 Rabbim sana da şifa versin iyi olursun inşallah stres yapma 🙏

Hemşom ne yapıyorsun nasılsın bakim 🤗 hareketleri hissediyor musun
Cok sukur iiym cnm. Bnm oglan rahat durmi dunden beri kac defa sanki rahim agzina vuruodu. Dr a sordm pozisyonuyla alakalidr. Agrin yoksa sorun yok dedi. Uzaniom hep.
Harektlrini cok sukur ben coktandr hissediorm 😊 sen daha hissedemedin mi

Cok sukur iiym cnm. Bnm oglan rahat durmi dunden beri kac defa sanki rahim agzina vuruodu. Dr a sordm pozisyonuyla alakalidr. Agrin yoksa sorun yok dedi. Uzaniom hep.
Harektlrini cok sukur ben coktandr hissediorm 😊 sen daha hissedemedin mi
Ne güzel canım evet pozisyonla alakalı olabilir mantıklı ağrımız yoksa sıkıntımız yoktur çok şükür sağlıkla alalım kucağımıza 🙏 ben de 15. Haftadan itibaren hissetmeye başladım 🤗😍

Geçmiş olsun canım önce kendi sağlığımız önemli o olmassa hiçbirşeyin önemi yok 🙏

Amin canım .bu ay hamile kalmasam iyi olacak.insallah kolay şekilde halledebilirim bu kalp sorununu.duaniza ihtiyacim var.
Insllh cnm ederz tabikii ❤
Ne güzel canım evet pozisyonla alakalı olabilir mantıklı ağrımız yoksa sıkıntımız yoktur çok şükür sağlıkla alalım kucağımıza 🙏 ben de 15. Haftadan itibaren hissetmeye başladım 🤗😍
Amin insllh. Kucuk okuzum sagolsn baya sert vuruodu 😊 korkuttu bni. Demk ki senn de plesentan arka tarafta. Ole olunca erkn hissediliomus

Insllh cnm ederz tabikii ❤

Amin insllh. Kucuk okuzum sagolsn baya sert vuruodu 😊 korkuttu bni. Demk ki senn de plesentan arka tarafta. Ole olunca erkn hissediliomus
Benim de segirme gibi oldu dün. Plesanta ile alakası neyse. Benim biraz aşagıdaymış ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X