Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana anacum lorik ismini mi değiştirdi göremedim
Gozumuz aydin biri mapustan cikmis 😀
İyiyim böcüğüm😍 sen nasılsın hayırdır noldu neye karıştın yine gittin hem de uzun🤣
hheeeeyyyyylllllooooooooo ben geldimm😁😁😁😁😁😁🎈🎗🎀🗯👗🎉🎋👖🎒🎊
AY hosgeldin nerelere gittiniz ya 😭
Nerelere gittiniz siz 😂
Senle Nana nın geldiğine sewnmeddn bakıyomm yine bann bann bannn 😡😡
Şikayet etmişlerdir yorumunu😀 N Nana Ana sen naptın acaba 😀
Gicik biri var ama kimmm :halay:
Nana da araya karışıyor bence😂 N Nana Ana
Kızlar ben sizin hızınıza hiç yetişemiyorum :KK70:. O kadar ki banlanıp geri geliyorsunuz ben daha banlandığınız yerdeyim :KK70:
O değil nana seni o sayfaya etiketlemiş gitmiş o nie yemiş onu anlamadım 🤣
Cakal benim kaybolmami stemiş heralde 😂 benim yuzumu gormek istemiyor demekki artik nananin tuzagi
🤣 Gene küstümü naptı nana. Yok hani. Ban yeyince küsüyo ya.
Agzini acmamaya kararli😂
Elleme dursun az oyle o 🤣
Durum paylasio ama nanamiz 😀
Gsyet mütevazı bir sekilde 😂
Yılbaşını bansiz geçirmek istiyordur belki😁😂😂
Hic deme 😊😊 guya dedim de sahneye gel haa nazli anamiz
Mikrofon senin diyeydin😂😂
Cok nazlı cokkk. Kocasına da boyle küsüosa bu o hooooo 🤣 N Nana Ana gel gel seni cekiştiriok

BANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER🤓😎
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR🥺
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA :KK70:
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ 🥳🥳🤩🤩
ben hepinizi cok özledim🤪

BANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER🤓😎
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR🥺
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA :KK70:
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ 🥳🥳🤩🤩
ben hepinizi cok özledim🤪
Sen git topik ac yersin tabi bani. Biz varken neyine senin baska topik. Yuz defadr dioz sana

Sen git topik ac yersin tabi bani. Biz varken neyine senin baska topik. Yuz defadr dioz sana
Kendi topigimde kendim banlandım yokböyle bir olay yani mune bana kafayı taktı arkadaslar
Yarın öbürgün sayfam iptal olursa eger
Simdiden hakkınızı helal edin😞

Rüya yorumu yapan varmı? Diye bir sayfa actım rüyalarımı paylastım
Konu dısı yorum yapmaktan üc gün ban yemisim ama konu dısı konusmamda yok isteyen bakabilir kural ihlaliymis😏
Allh allah. E biz burda da konu disi konusuoz. Bunlar nerden bilio ki ne konstgumuzu . Cok garipmis .

Merhaba arkadaslar beni de alin yaniniza:)çok yakında evleniyorum ama nişanlımla deli gibi bebek istiyoruz..40 yaşındayım .ileri yaşlarda şans azalıyor biliyorum ama yinede herşey nasip..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımiz evlatlarimizla dolsun :)

Artemissisipi Artemissisipi cicegim cok üzüldüm senin icin bir yandanda daha ileriki zamanda baglanıp kaybetmen düsüncesiyle icim rahatladı insallah hakkında hayırlısı budur balam üzme olurmu kendini allahım birdaha saglıklısını verir belki bakarsın persembe günü bir mucize olur allahtan ümit kesilmez belkide sonraki gebeliginden olan cocugun daha hayırlı olur üzülme emi😘😘😘
@Ponki12 tatlım sanada bol sifalar diliyorum insallah kolay atlatırsın bu süreci dualarımdasın🤲
burcusami burcusami böcegim senin adınada cok sevindim kafan rahatlamıs oldu en azından insallah önümüzdeki aylarda mutluluk sevinc seninle olur😘😘😘
A Antoryum123 lorik öldü kalan sahalarda L Loriklorik var🙃 kamufle olmus lorik🤪
Memeli Mestan Memeli Mestan hic beni sormamıssın özlememissin sen😞

Merhaba arkadaslar beni de alin yaniniza:)çok yakında evleniyorum ama nişanlımla deli gibi bebek istiyoruz..40 yaşındayım .ileri yaşlarda şans azalıyor biliyorum ama yinede herşey nasip..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımiz evlatlarimizla dolsun :)
Hayırlı olsun tatlım insallah cok beklemeden kucagına alırsın bebegini evlenince batını verirsin artık🥰

Hayırlı olsun tatlım insallah cok beklemeden kucagına alırsın bebegini evlenince batını verirsin artık🥰
Cok tesekkur ederim canim. Ama biz başladık çalışmalara🙈ikimizde kaybedecek zamanımızın olmadığına karar verdik.ilk deneme bakalim..duruma göre evlilik tarihini erkene çekebiliriz. 15 aralık batim

Cok tesekkur ederim canim. Ama biz başladık çalışmalara🙈ikimizde kaybedecek zamanımızın olmadığına karar verdik.ilk deneme bakalim..duruma göre evlilik tarihini erkene çekebiliriz. 15 aralık batim
Hadi iyi calısmalar ozaman sizlere🤪
15 ocak olacaktı sanırım düzenliyorum canım rica ederim🥰

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🧜‍♀️ Aralık 🧜‍♀️

@Venuseva bat 27
@Cokbilmis88 bat 27
@101Baloncuk bat 27
@Zekta bat 28
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@miyuuu bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
L Loriklorik bat 30
@papatya7203 bat 31
@Minikbirmucizemeselesi bat 31
@Gizemturanci bat 31

♠ Ocak ♠
A Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@Tubaa9533 bat 4
@UykucuPanda18 bat 9
@rosebatum bat 10
@linaboran bat 14
E Elifimuratim bat 15
@Feminas bat 17
@eylem91 bat 18
@LadyMorganas bat 21
@Yildem bat 21
@Ahenfatma bat 23
N Nana Ana bat 27

🤱 Beybililerimiz 🤱
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
Artemissisipi Artemissisipi sat 6 Ka
Angelsmamy Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
Batları gecen ciceklerim🩸🩸🩸🩸
Yeni batlarınızı veriniz😘
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz🥰😍

Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım🦠
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum🥰
Oluruz🤲😇

Nanacim sati yazmisim ben yaa:)batım 12 ocak.sanada zahmet verdim canım.böyle şeylere yıllardır uzak kalinca ufak hatalar yapabiliyorum kusura bakmayın artık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X