Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.

Eklentiler

• 20200102_094757.webp
    20200102_094757.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.
Ben birşeyler görüyorum ama inşallah gebesinizdir

Sanki öyle bir sislik var içimde bütün her yanımı agri yapıyor bobreklerime kadar vurdu resmen surekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon sandim basta ama değil yanma yok hic bisey bisey yok. (Suanda iliskiden sonraki 4.günüm)
Çok erken belirti olmaz şimdi hemen biraz rahatlar kafanı bence canım yaa

Daha önceden farkedilmemis mi acaba ??
Farkedilmisti cnm 16 haftalikken ama sukur atılamaz su gelir denildi ve benim 1 yasinda da bebeğim olduğu için yatmak imkansızdı tuvalet harici kalkmak yasaktı ama dediğim gibi imkansizdi

Sanki öyle bir sislik var içimde bütün her yanımı agri yapıyor bobreklerime kadar vurdu resmen surekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon sandim basta ama değil yanma yok hic bisey bisey yok. (Suanda iliskiden sonraki 4.günüm)
Herşey olabilir bende olmustu bende korkmustum inşallah seninde olur bebiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X