- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 36
Inşallah canım 2020ve daha nice yillarimiz çok güzel olur inşallahAayy insalllahhhepimize ugur saglik mutluluk bebek getirsin insallah 2020
bu senenin guzel bir sene olacagina inaniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım 2020ve daha nice yillarimiz çok güzel olur inşallahAayy insalllahhhepimize ugur saglik mutluluk bebek getirsin insallah 2020
bu senenin guzel bir sene olacagina inaniyorum
Ben birşeyler görüyorum ama inşallah gebesinizdirÜsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.
Daha önceden farkedilmemis mi acaba ??Cnm benim serviks boyu kalmamıştı zaten masayada yatar yatmaz su geldi
Bugün idrarı tutup yapsam çıkar mı ki Kaç saat tutmak lazım biliyor musunuzBen birşeyler görüyorum ama inşallah gebesinizdir
Hamişsen her saatte yapsanda çıkıyorBugün idrarı tutup yapsam çıkar mı ki Kaç saat tutmak lazım biliyor musunuz
Yarın sabah idrariyla yapın yada kan daha garanti olur ben koşa koşa kana giderdimBugün idrarı tutup yapsam çıkar mı ki Kaç saat tutmak lazım biliyor musunuz
Sanki öyle bir sislik var içimde bütün her yanımı agri yapıyor bobreklerime kadar vurdu resmen surekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon sandim basta ama değil yanma yok hic bisey bisey yok. (Suanda iliskiden sonraki 4.günüm)Ben yasamıştım o dönemlerde
Denedim ama çok belirgin değil beden sizce?benim 30 ken silik çıkıyordu idrar testinde.oksurmenin hiç bir zararı olmaz canım için rahat olsun. yarın sabah ilk idrar dene bence
VarrrÜsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.
Oyy maşallah burda da var hayırlı olsun kana baktırın bence bir deEki Görüntüle 2571766
Kızlar benim böyle çıktı
Çok erken belirti olmaz şimdi hemen biraz rahatlar kafanı bence canım yaaSanki öyle bir sislik var içimde bütün her yanımı agri yapıyor bobreklerime kadar vurdu resmen surekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon sandim basta ama değil yanma yok hic bisey bisey yok. (Suanda iliskiden sonraki 4.günüm)
Farkedilmisti cnm 16 haftalikken ama sukur atılamaz su gelir denildi ve benim 1 yasinda da bebeğim olduğu için yatmak imkansızdı tuvalet harici kalkmak yasaktı ama dediğim gibi imkansizdiDaha önceden farkedilmemis mi acaba ??
Herşey olabilir bende olmustu bende korkmustum inşallah seninde olur bebişSanki öyle bir sislik var içimde bütün her yanımı agri yapıyor bobreklerime kadar vurdu resmen surekli tuvalete gidiyorum. Enfeksiyon sandim basta ama değil yanma yok hic bisey bisey yok. (Suanda iliskiden sonraki 4.günüm)
Var benceEki Görüntüle 2571766
Kızlar benim böyle çıktı
Daha yenidir adetin geçmiş miydiDenedim ama çok belirgin değil beden sizce?
31 inde beta hcg 12 idi
Hayırlısı bakalım canım benim endişeliyimHerşey olabilir bende olmustu bende korkmustum inşallah seninde olur bebiş
Takmamaya gayret ediyorum umarim başarırımÇok erken belirti olmaz şimdi hemen biraz rahatlar kafanı bence canım yaa
Endişelenmene gerek yok hemen belli olmaz zaten bebek varsada stres yapmaHayırlısı bakalım canım benim endişeliyim