- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Çok olması iyidir bosver benim şelale gibiydiAdetim de cogaldi ilk defa adetim cogaldigi icin sevindimcunku son 5 aydir falan tam gelmiyordu 3. Gunde azaliyordu ama su an 3. Gunum masallah aakkiiyiiii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok olması iyidir bosver benim şelale gibiydiAdetim de cogaldi ilk defa adetim cogaldigi icin sevindimcunku son 5 aydir falan tam gelmiyordu 3. Gunde azaliyordu ama su an 3. Gunum masallah aakkiiyiiii
![]()
CalisiyorummKadir ezildi izliyorum seeeeeeeeennnnnnn
Geçmiş olsun cok kotu bor salgin var ben yeni kalktim yataktanCalisiyorummve atesim varr yine hasta olcam sanirim
![]()
Daha 10 gun once 2 kutu antibiyotik verdiler faranjit oldum diye yine hasta olmak istemiyorumGeçmiş olsun cok kotu bor salgin var ben yeni kalktim yataktan
Benom de oyle bu ayki cok sukurÇok olması iyidir bosver benim şelale gibiydi![]()
Tabiki canım gözüm her daim üzerinizde, iyi haberlerinizi almak için burdayım takipteyim genelde hızınıza yetişemesem deHamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlar
Mesela F Fatma KTLMemeli Mestan
Beklemekseni S Sibelll16 @Mevayigit D Deryakadir ve sayamadıgım bi cok böceklimiz gibi
![]()
Oohh iyice temizleniyor rahim, ben öyle hissediyordum hele bir de pıhtı gibi parçalar gelince gerçekten temizleniyor benceBenom de oyle bu ayki cok sukur![]()
Evet oyle pihtili da geliyorOohh iyice temizleniyor rahim, ben öyle hissediyordum hele bir de pıhtı gibi parçalar gelince gerçekten temizleniyor bence
Bana ne gecti artkEkledim cicegim
Hangisiydi paylasırmısın bebegim![]()
Hadi insllh cnmcim. Hayrli haberle gelesin insllhh ❤Kızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin
L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir
Fit mutlu anne
Beklemekseni
Ne güzel nazar değmesin bir dahaki aya olmayasınBenom de oyle bu ayki cok sukur![]()
İnşallah dua et benim icinBana ne gecti artk
Hadi insllh cnmcim. Hayrli haberle gelesin insllhh ❤
İnşallah olur canım bu ay duam senleKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin
Fit mutlu anne
Beklemekseni
Amin cnmİnşallah olur canım bu ay duam senle![]()
hadi insAllah cnm bklmAyy sen gor bari anacimben goremiyorum sen gor
![]()
aynen öyle cnm hyarliis bklmSen şanslıymışsın canım işte öyle bırakmayanlarda var malesef o yuzden baştan önlem almak☺
kuruyunca netleştiyse negatiftir bence Rabbim gönlündekini nasip eder insAllah canım bı an önce hayırlısıylaÜsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce. Bugün 3. Günüm gelen giden yok.
pembelik gözüküyor cnm insAllah vardır hayırlısıylaEki Görüntüle 2571766
Kızlar benim böyle çıktı
ilk 6 ya girememişimHamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlar
Mesela F Fatma KTLMemeli Mestan
Beklemekseni S Sibelll16 @Mevayigit D Deryakadir ve sayamadıgım bi cok böceklimiz gibi
![]()
Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah canımKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin
Fit mutlu anne
Beklemekseni
Aminnnhadi insAllah cnm bklm
aynen öyle cnm hyarliis bklm
kuruyunca netleştiyse negatiftir bence Rabbim gönlündekini nasip eder insAllah canım bı an önce hayırlısıyla
pembelik gözüküyor cnm insAllah vardır hayırlısıyla
ilk 6 ya girememişim
Rabb'im emeklerinizin karşılığını versin insAllah canım![]()
Evet barını yazdırmıstın listeye sonra bilgi vermemistin durumunuda anasayfada paylasmıssın buray haber vermedigin icin bozuldum ve haber vermeyen kac kisi oldu böyle diye yakındıgım icin etiketledimEtiketlemissiniz
Güzeldi yinede sagolIsine gelirse![]()
İyiyiz cicegim sen ne yapıyorsunNapiyosunuzz balli kaymaklarim![]()
Insalllahh ise yarar faydsdini gorursun canimmm rabbim ellerimizi bps cevirmesinKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin
Fit mutlu anne
Beklemekseni
İyiyim canım şuan iyi şükür inşallah böyle devam ederAmin cnm
Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik![]()